Bit će napeto

Katarina Baban u vjenčanici: "Probala sam jedno sigurno 20 vjenčanica, ja sam navijala točno za tu"

Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi +0 Drugo ime ljubavi Galerija

Svakom epizodom, serija "Drugo ime ljubavi" postaje sve napetija. Mnogo je tajni i neodgovorenih pitanja. A mnogo problema čeka i naše junake, pogotovo Tamaru Ramljak, koju je utjelovila Katarina Baban. Kako je ovoj glumici snimati tako teške scene te kako se osjećala kad je nosila vjenčanicu, podijelila je s našom ekipom.

Pitanje "čije je dijete" je to koje muči mnoge likove serije "Drugo ime ljubavi". Posebno, naravno, Tamaru, čiju ispovijest možemo vidjeti na društvenim mrežama. Bruno, Karlo ili Luka - tko je otac Tamarinoga djeteta? Svatko ima neke svoje želje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Ne smijem reći, to vam ne smijem reći, to je bitno za radnju dalje. Čak i ako bi ja sad iz pozicije Katarine rekla, ne bi bilo dobro. Vidjet ćete, neću vam ništa reći", bila je tajanstvena Katarina.

A Tamaru čeka, naravno, turbulentno razdoblje. Za njezinu trudnoću ubrzo će svi saznati. Neki će te vijesti dočekati s radošću, dok drugima i neće najbolje sjesti.

"Ima ona i te nekakve svoje lijepe strane što se sad u epizodama već počelo lagano otkrivati, ti nekakvi majčinski osjećaji su se počeli buditi u njoj i eto svašta nešto ćemo zapravo otkriti", rekla nam je glumica.

Tamarin put u seriji bio je, u najmanju ruku, buran. Prošla je mnoge neugodne situacije, ali uz dobru ekipu, kaže, i najteže scene se lako snime.

"Snimam s Markom i s Vladom i svi troje smo užasno smijuljivi i stalno nekakve gluposti radimo. Tako da to bude jako veselo ali stvarno ove neke najdramatičnije scene, tipa to kad je bilo izbacivanje iz kuće u toj vjenčanici, hrpa ljudi je tamo, tu mi bome više ništa nije bilo smiješno", priznala je.

I tako je, zahvaljujući seriji, Katarina već prošla traženje i probu vjenčanice.

Situacija je zapravo da smo kostimografkinja i ja otišle u jedan salon s vjenčanicama i birale smo tamo. Probala sam jedno sigurno 20 vjenčanica, ja sam navijala točno za tu. I rekla sam to bi bilo nešto u čemu bi najsuludije izgledalo da te čovjek izbaci iz kuće i da ideš po selu, haljina je užasno raskošna", objasnila je.

Pa se uvjerila da tako raskošnu haljinu nije nimalo jednostavno nositi.

"Bila je jedna situacija kad smo snimale Martina i ja, pa smo shvatile koliko zapravo prostora ima, ona se sakrila ispod vjenčanice. Kombinacija vjenčanica i odlaska na wc, ovaj put sam shvatila, evo ja ne znam, je li postoji neka žena koja je u takvoj vjenčanici uspjela sama otići na wc. Enigma je, riješili smo enigmu, ne možeš ići sama", zaključila je Katarina.

Za Lolu problemi ne prestaju. Karmela i Ivan kuju nove planove, Maja i Goran planiraju otmicu, a i ljubavni problemi su na pomolu. Nove epizode serije ''Drugo ime ljubavi'' zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. Kako će se sve odvijati, ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene