Svakom epizodom, serija "Drugo ime ljubavi" postaje sve napetija. Mnogo je tajni i neodgovorenih pitanja. A mnogo problema čeka i naše junake, pogotovo Tamaru Ramljak, koju je utjelovila Katarina Baban. Kako je ovoj glumici snimati tako teške scene te kako se osjećala kad je nosila vjenčanicu, podijelila je s našom ekipom.

Galerija


Pitanje "čije je dijete" je to koje muči mnoge likove serije "Drugo ime ljubavi". Posebno, naravno, Tamaru, čiju ispovijest možemo vidjeti na društvenim mrežama. Bruno, Karlo ili Luka - tko je otac Tamarinoga djeteta? Svatko ima neke svoje želje.

Vezani članci Katarina Baban Katarina Baban otkrila što je za nju glamur u kućnom izdanju, i zašto je njezina ljubavna priča kao iz filma Katarina Baban (Foto: Instagram) Omiljena televizijska zlica otkrila čuju li se svadbena zvona kod nje i dečka Igora

"Ne smijem reći, to vam ne smijem reći, to je bitno za radnju dalje. Čak i ako bi ja sad iz pozicije Katarine rekla, ne bi bilo dobro. Vidjet ćete, neću vam ništa reći", bila je tajanstvena Katarina.

A Tamaru čeka, naravno, turbulentno razdoblje. Za njezinu trudnoću ubrzo će svi saznati. Neki će te vijesti dočekati s radošću, dok drugima i neće najbolje sjesti.

"Ima ona i te nekakve svoje lijepe strane što se sad u epizodama već počelo lagano otkrivati, ti nekakvi majčinski osjećaji su se počeli buditi u njoj i eto svašta nešto ćemo zapravo otkriti", rekla nam je glumica.

Tamarin put u seriji bio je, u najmanju ruku, buran. Prošla je mnoge neugodne situacije, ali uz dobru ekipu, kaže, i najteže scene se lako snime.

"Snimam s Markom i s Vladom i svi troje smo užasno smijuljivi i stalno nekakve gluposti radimo. Tako da to bude jako veselo ali stvarno ove neke najdramatičnije scene, tipa to kad je bilo izbacivanje iz kuće u toj vjenčanici, hrpa ljudi je tamo, tu mi bome više ništa nije bilo smiješno", priznala je.

I tako je, zahvaljujući seriji, Katarina već prošla traženje i probu vjenčanice.

Situacija je zapravo da smo kostimografkinja i ja otišle u jedan salon s vjenčanicama i birale smo tamo. Probala sam jedno sigurno 20 vjenčanica, ja sam navijala točno za tu. I rekla sam to bi bilo nešto u čemu bi najsuludije izgledalo da te čovjek izbaci iz kuće i da ideš po selu, haljina je užasno raskošna", objasnila je.

Pa se uvjerila da tako raskošnu haljinu nije nimalo jednostavno nositi.

"Bila je jedna situacija kad smo snimale Martina i ja, pa smo shvatile koliko zapravo prostora ima, ona se sakrila ispod vjenčanice. Kombinacija vjenčanica i odlaska na wc, ovaj put sam shvatila, evo ja ne znam, je li postoji neka žena koja je u takvoj vjenčanici uspjela sama otići na wc. Enigma je, riješili smo enigmu, ne možeš ići sama", zaključila je Katarina.

Za Lolu problemi ne prestaju. Karmela i Ivan kuju nove planove, Maja i Goran planiraju otmicu, a i ljubavni problemi su na pomolu. Nove epizode serije ''Drugo ime ljubavi'' zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. Kako će se sve odvijati, ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u 20:15 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi