Kao da čitaju Shakespeara, Katarina Baban i Matko Knešaurek čitali su stihove grupe Colonia. Indira i Boris reagirali su urnebesno!


U prvoj epizodi nove sezone emisije 'Petkom s Petkom' gostovala je grupa Colonia, a premijerno je predstavljena i naslovna pjesma nadolazeće serije Nove TV 'Zlatni dvori'. Pjesmu pjevaju Colonia i Slavonia bend, a aranžirao ju je Boris Đurđević. Spot je sniman na zlatnim poljima Slavonije, a u glavnim ulogama našli su se Katarina Baban i Matko Knešaurek. Ujedno, oni su i u glavnim ulogama nove serije Nove TV. Sjajno su se snašli i uživali u suradnji.

Vezani članci Ivana Lovrić (Foto: Instagram) "Nemoj sad lagati": Seksi zvijezda Colonije upozorila Borisa Slika nije dostupna Nova pjevačica Colonije snimila prvi spot: "Ženama je jako teško u ovom poslu"

U studiju je Petko pred njih stavio izazov, kojim ih je itekako nasmijao. Naime, Katarina i Matko morali su na 'shakespearovski' način pročitati stihove Colonijinih hitova. Nitko u studiju nije mogao prestati sa smijehom! Ovo je zaista urnebes. Svaka čast!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.