Karmen Sunčana Lovrić, zbog uloge Gabi u seriji Na granici, koja se 28. siječnja vraća na Novu TV, postala je zasigurno najpoznatija hrvatska preljubnica. Zato se, kaže, ljudima često na ulici mora opravdavati da joj ona nije nimalo slična, iako je ta uloga iznimno veseli jer se zbog nje našla u neuobičajenim situacijama.

Galerija


Kad god se Gabi pojavi na ekranu, znamo da škakljivih scena neće nedostajati. Upravo ona u Lokvici policajcu Tomi Bobanu zadaje najveće glavobolje, dok ljubuje s mladim Lukom, a glumici Karmen Sunčani Lovrić predstavlja veliku zabavu.

Vezani članci Nadia Cvitanović i Filip Juričić (Foto: PR) Zvijezde omiljene serije s Nove TV otkrivaju što misle o Adventu, prekomjernom trošenju i ludim dočecima Na granici (FOTO: Dnevnik.hr) Marko i Karmen u ljubavnom zanosu: Pogledajte kako ga štipka za stražnjicu dok on ima samo donji veš

''Da trenutno najpoznatija hrvatska preljubnica, sva sreća moja. Bila sam poznata kao najpoznatija ubojica, sad sam preljubnica. Da, zanimljivo je ponekad što se ljudi toliko užive s tim što gledaju da onda misle da taj lik koji ti igraš da si ti takav. Pa ono svakakve poruke dobivam. Nisam takva, ne varam svog muža, odnosno nemam muža ali dobro nema veze ne bih ga varala'', kazala je Karmen Sunčana Lovrić.

Zabavni ali i intenzivni bili su joj protekli mjeseci. Uz snimanje serije, imala je čak tri kazališne premijere. Najveća potpora u svemu joj je bio dečko Mladen Vujčić. Par se upoznao na glumačkom masterclassu, a nakon prijateljstva je zaiskrilo pa su u sretnoj vezi dvije godine.

''Mislim, mi smo se tu i sprijateljili, onda i zaljubili, danas i živimo zajedno, ali jako se nadopunjavamo dobro, imamo isti jezik, imamo slične ideale'', otkriva glumica.

Koliko se dobro nadopunjuju, publika je mogla vidjeti na premijeri njihove zajedničke predstave ''Ja sam Veronika'', izvedbi kazališne družine Studio 9, koju su i osnovali. Predstava je inspirirana Bestselerom Paola Coleha ''Veronika je odlučila umrijeti'', a s obzirom na tešku temu - samoubojstvo, bila je prilično izazovna za ovu glumačku ekipu.

No biti po cijele dane zajedno, priznaju, nije nimalo jednostavno.

''Moramo si ponekad reći - ti odi sam po ovog prijatelja, ja ne idem s tobom, a ja ću otići kod svog prijatelja da se malo razdvojimo. Ali u principu, ne bih se mijenjala, jako sam sretna što sam ga pronašla'', kazala je.

A što su pripremili, provjerite sami, u kazalištu KNAP 28. veljače. Što nam je pak je još otkrila, pogledajte u video priči.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Hrvatska Kim Kardashian objavila prvu fotku s dečkom, hrvatskim nogometašem koji igra na Malti

Odlazak ljubavi života: Voljeli su se desetljećima, ali onda je bolest rekla svoje i uzela joj supruga

Tko to grli golišavog ćelavog Hrvata za kojim žene lude? ''Stalno su mi slale fotografije i snimke''