Iznenađujuće?

Karlovčanka osvaja Hollywood: Otkrila kakvi su doista Kim Kardashian i Will Smith

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Will Smith, Van Damme, Jared Leto, Forest Whitaker samo su dio holivudske top-glumačke postave s kojima je surađivala Nea, Karlovčanka s američkom adresom.

Brojke s popisa glumačkih ostvarenja Nee Dune i onih iz svijeta modelinga znatno rastu kada još doda reklame u kojima se pojavljuje, ali i kada se u obzir uzmu svi angažmani otkad je u ovom poslu, a ne samo oni u posljednjih godinu dana. Ova je Karlovčanka prvi put u SAD otišla još 2013. i ondje se, kaže, istaknula radnim navikama, ali i prirodnošću. Bio je to ključ koji joj je otvorio vrata Hollywooda.

Pogledaj i ovo Melodije Jadrana - 1 Ovog lipnja Splitom će i ove godine zasvirati Melodije Jadrana, a na pozornicu će se popeti i hrvatska senzacija Baby Lasagna u nesvakidašnjem duetu!

„Treba biti uporan i ne treba se opustiti. Puno ljudi jednom kad nađe agenta, sjedne doma i odmara i očekuje da će agent sve raditi. Trebaš još više raditi da te agent zove“, otkriva Nea. Iako bi mnogi koji u njega vjeruju, rekli da Nea živi američki san, za nju je on tek besmislica. Preko oceana je, jednostavno, otišla u potrazi za većim tržištem i razvijenijom filmskom industrijom. „Otkad je predsjednik Trump na vlasti, honorari su počeli padati. To se osjeti i industrija se još traži. No neusporedivo su veći i standard i honorari u usporedbi s Hrvatskom“, ističe.



Baš zato ne mora razmišljati o dodatnim poslovima. A kao svojevrsnu odskočnu dasku u svojoj karijeri tumači ulogu u drugom nastavku filma Čuvari galaksije. Ovaj film još jednom joj je potvrdio da najviše uživa u znanstveno-fantastičnom žanru. Ipak, to ne znači da će se i u budućnosti držati samo njega. Uostalom, već je i snimila scenu s Kim Kardashian koja će biti dio filma Oceanovih 8. „Žena izgleda odlično. Može si priuštiti najbolje kirurge. Bila je vrlo pristupačna i draga, što i mora biti s obzirom na reputaciju“, ističe mlada Karlovčanka.

Upravo su sestre Kardashian, kaže Nea, uzor mnogim djevojkama koje traže slavu i žele biti primijećene na kastinzima. Gotova svaka od njih ima ekstenzije, povećane usne i grudi. No, kaže Nea, nikada ne dobiju posao. Ona pak nikad nije voljela izgledati kao modni klon. Posebno je ponosna na to što čak i kada je stiliziraju za modne kampanje, to ne odudara mnogo od onoga što ona jest.

Jednu od posljednjih reklama koju je snimila odobrio je i glumac Keanu Revees jer je u njoj utjelovila žensku verziju lika kojeg je glumio – Johna Wicka. Nea je imala priliku upoznati i Jareda Leta, Foresta Whitakera, Van Dama, a nedavno je snimala i film s Willom Smithom.

„Odličan, smiješan. Obožava punk. Tko bi rekao. Snimali smo film Bright koji izlazi u 11. mjesecu na Netflixu. Imali smo scenu koju smo radili na punk-koncertu i bio je oduševljen“, prisjeća se Nea.

Za mnoge svoje američke kolege s kastinga Nea kaže kako se ponašaju kao dive, a nisu još preskočili ni prvu stepenicu. Velika glumačka imena znatno su prizemnija. „Jedino možda Adam Sandler. On je bio malo diva. Heidi Klum je bila super draga, a Anne Hatteway puno psuje, to čovjek ne bi očekivao“, kaže Nea.

Ova originalna dama očekuje rast u svijetu glume. Ne planira se tako skoro vratiti u Hrvatsku, ma koliko joj nedostajala mamina hrana.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene