Živa Vatra

VIDEO 'Moj suprug je rekao da u životu nije vidio tako napornu ženu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša je kamera jedina imala pristup snimanju videospota za novi Colonijin hit ''Tragovi''. Kao što to obično biva kada je Indira u pitanju, očekivali smo odličnu zabavu, no dobili smo mnogo više.

Više ni sama ne zna koliko je videospotova snimila, ali u jedno je sigurna. Iako na setu ima vojsku suradnika, control freak u Indiri uvijek vrišti - sve mogu sama! (samo bi stajling prepustila svojoj omiljenoj dizajnerici Kristini Burji) No, usprkos toj mani ili vrlini, ovisi kako gledate, s Irom svi vole raditi.

Pogledaj i ovo showbuzz Fatalni Tino Atraktivna pjevačica Colonije zaljubljena do ušiju: "On je taj koji presudi u nekim stvarima"

Nakon 18 godina grupa Colonia nastavlja bez jednog člana

'Ja bi sve to sama organizirala to je moj suprug rekao da u životu nije vidio tako napornu ženu koja sve mora kontrolirat ja sam tipična djevica po horopskopu i sve mora biti po ps-u ja sam vojnik', rekla je Indira.

Darko Drinovac redatelj spota o radu s Indirom kaže: 'Ima visoke kriterije i živa vatra je to je nesto što meni olakšava jer nikad nije umorna uvijek može i samo daj još daj još'. Nakon dugih 19 godina trojac Colonia je, odlaskom Kamenog prije nekoliko mjeseci, postao dvojac. No čini se kako su posve spontano dobili novog trećeg člana. 

☆Colonia☆Tragovi☆

Posted by Colonia on Wednesday, May 13, 2015

'Moj suprug kaže da sam najbolja supruga s oblinama'

'12 album 20.6 će ugledati svjetlo dana ja moram priznati sve albume smo snimili Boris i ja u studiju smo on i ja, na koncertima ga nema velika je ljenčina, ali ja sam radnik, ja sam ta koja staje pred publiku bitno je to povezati bitna je ta logistika i hvala suprugu, uskočio je i super funkcionira sve', otkrila je Indira.

Miroslav Levak, Indirin suprug našalio se i rekao kako bi on mogao biti go-go plesač ako se malo dodjera u formu, ali najprije mora pitati Iru smije li se skidati. Jedina stvar koja bi Indiru mogla usporiti je majčinstvo. 'Ja se veselim majčinstvu to će biti kruna naše ljubavi tako da što prije to bolje', rekla je Indira, ali i naglasila kako štikle još neće objesiti o klin. Pogledajte kako je bilo na snimanju u prilogu inMagazina.

 

Snimamo spot za pjesmu "Tragovi"! Posjetila nas je i Nova tv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene