Holivudski prizvuk

VIDEO 14-godišnja Romkinja o ovakvom uspjehu nije ni sanjala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnoge djevojke diljem svijeta maštaju o tome da ih otkrije neki modni agent ili filmski redatelj te ih pretvori u prave zvijezde. Upravo se takav scenarij dogodio u Hrvatskoj i to, ni više ni manje, nego na igralištu jedne osnovne škole.

Kaže se da život piše romane. No, u slučaju Selme Ibrahimi napisao je filmski scenarij. Njezina priča s hollywoodskim prizvukom ide ovako. Filmski redatelj Tomislav Žaja koji je za film 'Duh babe Ilonke' glumicu tražio pune dvije godine, zapazio ju je na školskom igralištu i shvatio - ona je ta. Usred sata tjelesnog odgoja po Selmu je došla pedagoginja.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Zagrebačku obitelj opsjedao duh pokojne bake!

'Ona je došla po mene i rekla je da ima lijepo iznenađenje i da ću se jako obradovati. Nisam vjerovala o čemu se radi. Nije mi ništa ispričala, samo je to rekla. Ja sam rekla u redu, što se događa? I onda mi je srce počelo jako kucati i kad sam ušla u ured, vidjela sam Tomislava i ono ostala sam nekako bez riječi, nisam znala tko je on', ispričala je.

A kad je sretna sigla kući doživjela je - hladan tuš.

'Roditelji mi nisu vjerovali, rekli su da mi je proradila bujna mašta', otkrila je Selma. 'Nakon par dana su ga nazvali jer nisu vjerovali. Ni prijatelji, ni roditelji, nitko nije vjerovao. I onda kad su vidjeli da sam ozbiljna, da govorim normalno i da nije to prošlo, onda su rekli pokušat ćemo', dodala je.

Selma je pokazala prirodni talent i uz veliku pomoć i podršku izvrsno odigrala ulogu Manuše. Imala je tada samo deset godina.

'Svi iz cijele ekipe su mi davali neke savjete, i roditelji su mi pomagali kod kuće, čitali su tekst. Pa bilo je smiješno. A i lijepo. Lijepo je znati da je cijela obitelj uz tebe', rekla je Selma.

A što nam je otkrila o ostvarenju svog životnog sna, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene