Zvijezda ''Vrućeg vetra''

Osamdesetih je bila seks simbol, evo kako danas izgleda ova legendarna glumica!

Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 5 Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 5 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 4 Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 5 +0 Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 6 Galerija

Vesna Čipčić jedna je od glumica koje su obilježile ex YU kinematografiju. Slavu joj je donijela uloga u kultnoj seriji Vruć vjetar. Većina gledatelja je se sjeća po prekrasnoj pjesmi iz uvodne špice koju je otpjevao Oliver Dragojević.

Vesna Čipčić legendarna je srpska glumica, poznata po svom vedrom duhu i osmijehu koji joj ne silazi s lica. Slavu joj je donijela uloga u kultnoj seriji ''Vruć vetar'', koje se većina sjeća po prekrasnoj pjesmi ''A sad adio'', koju je otpjevao legendarni Oliver Dragojević.

Pogledaj i ovo showbuzz Najstariji izbor Rovinj postaje središte ljepote i glamura: Jedna će ljepotica ponijeti krunu Kraljice Hrvatske

Kada je glumica prije osam godina stigla u Rovinj, dogodila se ljubav na prvi pogled. Odmah je krenula u potragu za stanom i otad je to njezina ljetna adresa. Barkom rado obilazi skrovite uvale u rovinjskom akvatoriju i pritom napravi popriličnu kilometražu. Tako da je postala prava "morska vučica". Vožnja joj je inače omiljen hobi. Uz to što voli provoditi vrijeme na barci, obožava putovanja automobilom.

Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 4 Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 4 Foto: In Magazin

Uoči prve godišnjice smrti, Vesna se prisjetila i svojeg televizijskog supruga Ljubiše Samardžića. Njih dvoje 1980. čak su osvojili nagradu za glumački par godine u seriji ''Vruć vetar''. Svatko tko poznaje Vesnu ističe kako je jedna od rijetkih osoba kojoj osmijeh ne silazi s lica. 

Vesna i danas radi punom parom, a osobito je veseli nedavna suradnja s Bobom Jelčićem, za kojeg kaže da je jedan od najveličanstvenijih redatelja s kojima je surađivala.

Inače i njezina djeca vezana su uz tu profesiju - Anja je poznata glumica, a sin Ivan Alač studira režiju. Ističe kako joj je drago što su, odrastajući uz roditelje glumce, rano upoznali i loše strane te profesije.

Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 6 Vesna Čipćić nas bolje upoznaje sa svjm mladim danima (Video: IN Magazin) - 6 Foto: In Magazin

Veseloj Rovinješki želimo još mnogo glumačkih uspjeha i toplih ljeta u toliko joj dragoj ljetnoj rezidenciji.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene