Justin Bieber ljepotice je pozvao na nastavak druženja u njegovoj hotelskoj sobi.


Nakon što je u jednom zagrebačkom restoranu večerao sa sedam hrvatskih manekenki Justin Bieber je ljepotice pozvao na nastavak druženja u njegovoj hotelskoj sobi. Što se događalo iza zatvorenih vrata zauvijek će ostati tajna jer su ljepotice morale potpisati Ugovor o tajnosti.  ''Da je to loš odrađen PR i da mu to nije trebalo, nije'', rekao je Josip Tešija, kustos i model.

Djevojke su na druženje s Bieberom stigle s modne revije koju su tu večer nosile. Naš poznati maneken smatra kako su poziv kanadske zvijezde, osobito u hotelsku sobu, trebale odbiti. ''Manekenstvo je ozbiljan posao'', kazao je Josip Tešija.

Justin Bieber (FOTO: PR)

Iako nitko ne smije govoriti o tome što se događalo iza vrata hotelske sobe, mediji prenose kako je druženje proteklo uz društvene igre. Bieber i manekenke navodno su igrali vješala i crtali bojicama. A prije no što će mu se u hotelu pridružiti ljepotice, Justin je u jednom zagrebačkom studiju snimao pjesmu. Pred zgradom ga je čekalo desetak obožavatelja.

Neki su imali više sreće pa su svojeg idola nakon višesatnog čekanja i upoznali.

''Ja ne mogu vjerovati, svaki put kad vidim neku njegovu sliku na internetu nakon toga, zamišljam si da sam tu njegovu tetovažu na vratu, samo sam to gledala ispred sebe i nisam mogla vjerovati da je to on'', rekla je Justinova obožavateljica, Nika Rosandić.

Justin Bieber napustio Zagreb (Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

''Bio je dobar, on je nas ispitivao jel' nam zima, jesmo bili na koncertu, kako nam je bilo'', rekla je još jedna Justinova obožavateljica Tea Rosandić.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.