Na Farmu se uvukao nemir, a ''igra živaca'' možda je najtočniji opis trenutačne situacije. Juka ne skriva svoje nezadovoljstvo gazdinom odlukom pa je udarac uzvratio tako što je za protivnike u dvoboju izabrao tandem ''Krešo, snimaj''. Ipak, duel je izgubio, a to je, uz njega, dakako, najviše rastužilo Princea. Što Juka kaže o svojem novom vjernom prijatelju, ali i prema kome ima određene zamjerke, povjerio je Sanji Kuzmanović.

Galerija Kandidati serije Farma - 5 Kandidati serije Farma - 4 Kandidati serije Farma - 3 +8 Kandidati serije Farma - 2

Sutra ne da će biti pobjeda nego će sutra biti gadno, sutra će biti jako gadno.

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

I tako je i bilo. Nad Farmu su se nadvili oblaci uoči dvoboja u kojem je Zoran kao gazda za duelista izabrao Juku.

''Apsolutno je njegov razlog sabotaža mene kao osobe, eliminiranje, možda mu se zamjerilo što sam jedini glasno rekao da koristi svoje ovlasti da ne radi ništa nego da zapovijeda. I onda je naravno s ovom dvojicom bio u nekom došaptavanju. Mislim, svi mi šapućemo, daleko od toga, svi mi igramo neke svoje igre, ali mislim da mi je baš zabio nož u leđa, i ne samo zabio nego ga još zavrtio kvalitetno'', priča Jurica Galić Juka. 

Ovakav rasplet situacije najteže je pao Princu i Maji.

''Ako Juka napusti Farmu, da sam sam, moguće da mi se slomi srce, bit će mi loše jako. Bit će mi loše i moguće da će imati utjecaja na moj rad'', govorili su. 

''Mislim da smo stekli prijateljstvo za cijeli život, ja i Prince, Maja. Jako dobra prijateljstva sa Silvijom, sa njih dvoje dolje, Sašom i Tomom, Duo Bevandom, kako ih ja zovem. Ma cijela ekipa da sad ne narabajam. Šteta što nismo imali više vremena družit se u ovom svom ludilu radnom, non stop smo bili u pogonu, ali definitivno top dvoje su mi nas Trio Rio ispočetka, moj Princ i Maja'', govori Juka. 

Istodobno, dok Maja i Prince tuguju, drugi, čini se, imaju pametnijeg posla. Zdenka je na zub uzela Kristinu Mandarinu, točnije, njezine atribute, no Kristina joj nije ostala dužna.

Noć uoči dvoboja, među Framere se uvukao nemir, a Juka je uzvratio udarac time što je za protivnike izabrao Krešu i Rokija. Juki je, u igri snage i izdržljivosti s gumama, presudila bol u leđima.

''Mislim, pod adrenalinom sam ja njih digao sve, spetljao sam se ja sam, nema tu opravdanja, dakle, kriv sam sam za svoj gubitak, momci su dobili pošteno, dobili su me bez zamjerke ikakve''', govori Jurica Galić Juka. 

Kakva će nakon ovoga biti atmosfera na Farmi, provjerite već večeras na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju