Joško Čagalj Jole iz svoga splitskog doma otkrio nam je kako je kao veliki društvenjak uspio preživjeti dane stroge izolacije. Povjerio nam je i što jedva čeka, ali i u čemu je tajna njegova dobrog raspoloženja.

Galerija


Popuštanje mjera svakako je dobrodošlo kada je u pitanju društvenjak kao što je Jole.

Vezani članci Kako zvijezde ostaju u formi - 13 Zvjezdane tajne za tijela iz snova: Otkrivamo kako poznati održavaju liniju jer kamere ne trpe nesavršenosti Najromantičnija vjenčanja slavnih Hrvata i Hrvatica - 3 Donosimo popis najromantičnijih domaćih vjenčanja prožetih emocijama i suzama

"Volim društvo, sjediti sa svojim društvom, pjevati tamburaše, klape, partijane", otkrio nam je Jole.

Jedva čeka svoj prvi koncert.

"Samo da pjevam, pjevam, putujem, pjevam, ne mogu dočekati", priznao je pjevač.

Na dane izolacije Jole gleda kao na prinudni godišnji odmor. Kako je uvijek pun obveza ,to je bilo vrijeme za: "Oprati malo kuću izvana, oprati rolete, fuge i tako dalje", pohvalio se.

No većina obveza oko djece i škole je na supruzi.

"Moja supruga obavlja 96 posto toga, naravno da ja pomognem oko domaćeg, izvedem djecu van, pa malo bicikl, pa malo zezancija", ispričao nam je.

Uskoro se nada i obiteljskoj šetnji gradom.

"Evo, još nisam bio s malim u gradu i moramo se otići upisati u Hajduk, naravno", otkrio je svoje planove.

Pozitivne energije mu ne nedostaje, a zamisliti ga ljutita i neraspoložena gotovo je nemoguće. A evo i tajne.

"Sreću nalazim u malim stvarima, pozitivnim. Svi su zdravi u kući, imam predivnu užu i širu obitelj. Imam prijatelje, nadam se prave i iskrene prijatelje, jer ono što me može rastužiti to su falši prijatelji, zloća, laž, neiskrenost, a mislim da sam tu imao dosta sreće. Naravno da je puno ljudi odlazilo, dolazilo, ja sam gubio svoje vrijeme na neke falše prijatelje, ali to je jedan proces koji u životu svatko mora proći", zaključio je Jole.

Veseli pjevač uskoro će sa suprugom proslaviti 14 godina braka.

"Ja za sada mogu reći da sam u iznimno sretnom braku i imao sam puno sreće naletjeti na srodnu dušu. Nadopunjujemo se, čak smo i u dosta situacija i u karakteru različiti i mislim da je to dobra formula", smatra Jole.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom