Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom" gost je bio Jole. Minea i Petko pred pjevača su stavili brojne izazove, a zbog jednog je pjevač čak i zaplakao.


Po mnogima najveći zabavljač na našoj estradi bio je gost ovotjednog izdanja emisije "Petkom s Petkom". U emisiju je stigao dobro raspoložen Jole kojeg su ugostili Minea i Petko

Vezani članci Slika nije dostupna Indira: 'Jevgenij ženi me, ženi me!' Slika nije dostupna Severina stigla u studio u 'pidžami'!

Za simpatičnog glazbenika voditelji su kao i obično spremili razne izazove. Jedan od njih je čak izmamio suzu na pjevačevo lice. Naime, Joško Čagalj Jole je odmjerio snage u rezanju luka s pjevačem Darkom Domjanom. "Nije lako, ali ja je obožavam", otkrio je Jole dok je sjeckao omiljenu kapulu.

Tko je na kraju prvi pustio suzu? To vam nećemo otkriti. Pogledajte sami u videu IN magazina koji će vam dokazati da i muškarci plaču.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.