Iako su sve češća šuškanja kako veza između fotografkinje Mare Bratoš i glumca Nikše Kušelja traje već duže vrijeme, par o svemu još uvijek šuti. Zatekli smo ih u Nikšinom rodnom Cavtatu gdje su se okušali u kulinarskom dvoboju s glumčevim kolegama iz predstave Ekvinocijo.


Snimiti zajednički kadar Nikše Kušelja i Mare Bratoš pravi je pothvat. Ovaj je nastao jer par nije primijetio da ih snima kamera. Nakon toga više nisu razmijenili ni jednu riječ.

Vezani članci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković otvorila je srce i otkrila nam neke dosad nepoznate detalje iz svog života

>> Prijateljstvo između Nikše Kušelja i Mare Bratoš preraslo u ljubav

No zato su se oboje odazvali na kulinarski dvoboja glumaca. Glumac je zabranio pitanja o vezi s poznatom dubrovačkom fotografkinjom, a Mara uopće nije htjela dati izjavu. No, ovo druženje bilo je zanimljivo i bez te vruće teme.

Povod mu je bio to što se glumački tim legendarne predstave Joška Juvančića Ekvinocijo toliko zbližio da se i privatno rado druži. Otuda i ideja da jedan dan provedu u školi kuhanja poznatog cavtatskog restorana. S obzirom na silne komplimente koje su dobili Nikšini specijaliteti, uopće ne sumnjamo da brojne djevojke zavide Mari.

Sve pogledajte u prilogu inMagazina

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook