I dalje se vole

Jelena u dobrom odnosu s bivšim: 'Uopće ne znam zašto me trpi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 10 godina Jelena Veljača ponovno je stala na kazališne daske, a otkrila je i nešto o svojem privatnom životu i odnosu s bivšom ljubavi.

S dozom treme, ali pozitivno uzbuđena Jelena Veljača večeras će zakoračiti na daske koje život znače, nakon cijelog desetljeća stanke. Predstava 'Prava stvar' okupila je jaku glumačku ekipu.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Jasno je na čijoj je strani Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

Elle Style Awards: Josipa Lisac dobila nagradu za životno djelo, Jelena Veljača ima najbolji celebrity stil

'To je valjda taj neki glumački nerv u meni koji postoji još od Akademije i koji očito nikad neće umrijeti, bez obzira što je set moj suprug, kazalište je moj strastveni ljubavnik, bar ovih 30 dana koliko ćemo igrati predstavu', rekla je Jelena.

Bezvremenska priča Toma Stopparda o ljubavi, braku, nevjeri i vječnim muško-ženskim odnosima večeras će doživjeti svečanu premijeru u Maloj sceni, a njezini glavni protagonisti smatraju da su prihvaćanjem ovih uloga učinili - pravu stvar. U rijetkoj kategoriji 'ljubav nakon prekida' je i odnos Jelene Veljače i bivšeg supruga Janka Popovića Volarića.

Jelena nam je povjerila kako joj je upravo Janko pružao najveću potporu tijekom priprema za predstavu. 'On je jedan od meni najbitnijih ljudi u životu i naravno da sam s njim, koji jako dobro poznaje materiju i jako dobro poznaje mene, puno razgovarala o toj svojoj odluci. I onda je on svojom nevjerojatnom strpljivošću i toplinom zapravo otklanjao moje strahove i dileme, odgovarao na moja pitanja koja su bila beskrajna i iscrpljujuća, uopće ne znam zašto me trpi', priznaje glumica za koju će njezin bivši suprug Janko Popović Volarić zauvijek zauzimati važno mjesto u njezinu srcu.

Cijeli intervju pogledajte u inMagazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene