Sasvim iskreno

Rozga o nepristojnim udvaračima i prolivenim suzama: ''Naučila sam se nositi s time''

Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) Petar Vilovi? 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Petar Vilović) Jelena Rozga (Foto: Bojan Zibar) Jelena Rozga (Foto: PR) Jelena Rozga (Foto: PR) Jelena Rozga (Foto: PR) Jelena Rozga (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto:Instagram) Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Jelena Rozga (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +3 Jelena Rozga (Foto: Aida Redžepagić) Galerija

Jelena Rozga sasvim iskreno otkrila je na što je najponosnija, prisjetila se nekih prekida te priznala da i ona ponekad zaplače.

Mnogi su primijetili da Jelena Rozga u 42. godini izgleda bolje no ikad, a pjevačica je za srpski Blic ispričala sve o svom izgledu, udvaračima i prolivenim suzama.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Kako kaže, najponosnija je na svoju dušu, na to što je odgojena da cijeni prave vrijednosti kod sebe i kod drugih ljudi.

''Nema tih dugih nogu ili grudi koje mogu zasjeniti lijepu ljudsku dušu koja plijeni dobrotom'', zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

No priznala je i da, iako je staložena, i ona ima svojih ''žutih'' minuta.

''Naravno, kao i svi, ali po prirodi sam mirna. Ipak, kad izađem na binu, postajem temperamentna, tada dolazi do naboja raznih emocija i tada sam najsretnija'', otkrila je za Blic.

Zadnje dvije godine bila je u centru pažnje zbog veze s proslavljenim hrvatskim violončelistom Stjepanom Hauserom, ali od njihova prekida ne govori o svom ljubavnom životu. No otkrila je je li ikada bila povrijeđena.

''Naravno, svatko je bar jednom bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenima jer nas u životu nauče puno toga. Na kraju, ostat će onaj kojeg je sudbina namijenila, a u to se ne miješam'', smatra Jelena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Udvarača ima, kao i neprimjerenih udvaranja.

''Nisam nikad nikog ošamarila, to ne radi jedna dama, zar ne? Navikla sam i na lijepa i simpatična udvaranja i na ona druga, naučila sam se nositi s različitim ljudima u životu'', priznaje i dodaje da joj suze nisu strane.

''Plačem, naravno, nekad uz najbolju prijateljicu, nekad uz obitelj, ali zato sam i zahvalna što imam njih da mi u životu u tim trenucima pruže podršku kad je najpotrebnija. Rasplačem se kad me netko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje, kada nas napusti netko tko nam je drag i koga smo voljeli, ali i sve to, pa i suze su sastavni dio života. Ako nas nužno ne ojačaju, onda nas nauče da prihvatimo i tu manje lijepu stranu koju život donosi'', zaključila je Jelena za srpski Blic.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene