Jelena Rozga sasvim iskreno otkrila je na što je najponosnija, prisjetila se nekih prekida te priznala da i ona ponekad zaplače.

Galerija


Mnogi su primijetili da Jelena Rozga u 42. godini izgleda bolje no ikad, a pjevačica je za srpski Blic ispričala sve o svom izgledu, udvaračima i prolivenim suzama.

Vezani članci Bivši nogometaš Nikola Pokrivač (Foto: IN Magazin) Domaće zvijezde u 2018. su se voljele, ali i razdvajale: Ovo su bili najveći prekidi i razvodi Jelena Rozga (FOTO: Instagram) Kad se Jele pojavi s dječjim kolicima, zbuni sve oko sebe,ali fanovi se slažu: ''Baš ti pristaju''

Kako kaže, najponosnija je na svoju dušu, na to što je odgojena da cijeni prave vrijednosti kod sebe i kod drugih ljudi.

''Nema tih dugih nogu ili grudi koje mogu zasjeniti lijepu ljudsku dušu koja plijeni dobrotom'', zaključila je.

No priznala je i da, iako je staložena, i ona ima svojih ''žutih'' minuta.

''Naravno, kao i svi, ali po prirodi sam mirna. Ipak, kad izađem na binu, postajem temperamentna, tada dolazi do naboja raznih emocija i tada sam najsretnija'', otkrila je za Blic.

Zadnje dvije godine bila je u centru pažnje zbog veze s proslavljenim hrvatskim violončelistom Stjepanom Hauserom, ali od njihova prekida ne govori o svom ljubavnom životu. No otkrila je je li ikada bila povrijeđena.

''Naravno, svatko je bar jednom bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenima jer nas u životu nauče puno toga. Na kraju, ostat će onaj kojeg je sudbina namijenila, a u to se ne miješam'', smatra Jelena.

Udvarača ima, kao i neprimjerenih udvaranja.

''Nisam nikad nikog ošamarila, to ne radi jedna dama, zar ne? Navikla sam i na lijepa i simpatična udvaranja i na ona druga, naučila sam se nositi s različitim ljudima u životu'', priznaje i dodaje da joj suze nisu strane.

''Plačem, naravno, nekad uz najbolju prijateljicu, nekad uz obitelj, ali zato sam i zahvalna što imam njih da mi u životu u tim trenucima pruže podršku kad je najpotrebnija. Rasplačem se kad me netko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje, kada nas napusti netko tko nam je drag i koga smo voljeli, ali i sve to, pa i suze su sastavni dio života. Ako nas nužno ne ojačaju, onda nas nauče da prihvatimo i tu manje lijepu stranu koju život donosi'', zaključila je Jelena za srpski Blic.