Jelena Majić novo je lice na našoj glazbenoj sceni. S Darkom Juranovićem D'Knockom otpjevala je njihovu ljubavnu priču.


Proteklih tjedana mnoge je oduševilo novo lice na glazbenoj sceni. Riječ je o Jeleni Majić, umjetničkog imena Jay, koja je s Darkom Juranovićem D'Knockom otpjevala njihovu ljubavnu priču. Iako je penaestak godina dijelila pozornicu s najvećim imenima te imala sve predispozicije, pa i ponude za uspjeh u glazbenom svijetu, ona je za razliku od mnogih - to odbila.

Vezani članci Drago Diklić (Foto: Dnevnik.hr) Drago Diklić otvoreno o stanju na današnjoj glazbenoj sceni: "Današnji hitovi su za hititi!" Miroslav Škoro (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Škoro priznaje što će učiniti ako postane predsjednik: ''Ja želim uistinu potpisati ugovor sa svojim narodom!"

"Slušala sam E.T., tko nije? Vanna mi je bila mrak, čak jedan od mojih prvih nastupa, osnosno natjecanja, tamo sam pobijedila s pjesmom od ET-ja "Ja ti priznajem". Tako da, evo, E.T. mi se provlači kroz cijeli život", kaže Jelena. Početkom 2000. dobila je ponudu da kao prateći vokal nastupa sa Jacquesom i Ivanom Kindl u jednom zagrebačkom klubu, a to razdoblje života i danas izdvaja kao jedan od najdražih.

"Ja sam zapravo tu sa Jacquesom i cijelom ekipom proživjela najljepše trenutke i na neki način ostvarila te svoje maštarije iz djetinjstva da se bavim pjevanjem, da nastupam pred publikom, razmjenjujem energiju i na neki način sam se izguštala", otkrila je Majić. Tada je kao prateća pjevačica počela nastupati na najvećim pozornicama s najvećim imenima te imala sve predispozicije da ostvari zapaženu pjevačku karijeru, no ona je to odbila.

"Izvagala sam stvari i shvatila sam da je meni moj privatan život ipak najbitniji od svega i svakako sam ga htjela sačuvati. Ja sam više obiteljski tip i ovo što imam s Darkom za mene je svetinja i to ne bi mijenjala ni za što. Pogotovo za tu satisfakciju koja je često onako u obliku nekog, ajmo reći, lažnog sjaja", otkrila je Jelena. Što nam je još ispričala, provjerite u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.