Sada vas vodimo u život Ivana Zaka i to u njegove rituale koje do sada nikad nismo imali prilike vidjeti. Dan započinje trčanjem u prirodi, u svojem tonskom studiju radi na novim pjesmama a vodimo vas i u backstage njegova nastupa u Mariboru gdje je raspametio svoje slovenske obožavatelje. Ekskluzivan uvid u svoj život Zak je dao našem Davoru Gariću.

Galerija


Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, koji bez problema rasprodaje svoje koncerte, Ivan Zak se prije mjesec dana aktivno počeo baviti trčanjem i tek ulazi u formu.

Vezani članci Tara (Foto: PR) Tara u nikad provokativnijem izdanju predstavlja novu pjesmu "Experimentalno" i atraktivni spot Petar Jojić (Foto: Nova TV) - 2 Dvojnik Zdravka Čolića nekad je pjevao na ulici: ''Neki su me pogrešno procijenili kao imitatora''

"Moram priznati da ne trčim svaki dan ali danas je lijepo vrijeme pa sam iskoristio to da budem u prirodi. A čak sam kupio i traku za trčanje", priznao je Ivan.

A osim trčanja, Ivan svoje slobodno vrijeme često provodi u društvu kolega, poput Jasmina Stavrosa i Ivice Šeperića,  s kojima kada se nađe najčešće priča o jednoj zajedničkoj temi.

"Ne bi vjerovao, ali pričamo o glazbi. Ja kada ne znam što bih napravio, uvijek znam da mogu pitat za neki dobar savjet svog susjeda Stavrosa", otkrio nam je Ivan, a potvrdio i Jasmin.

"Za njega nemam što reći. Čovjek je nakon šest, sedam godina sceni, odkad se službeno pojavio, napunio Arenu, a ja još uvijek nisam", pohvalio je Jasmin mlađeg kolegu.

"Ima tu malo istine. Nisu baš puno slagali, radnici su veliki i rade", potvrdio je Ivica.

No kada je posao u pitanju, Ivan je i više nego ozbiljan, pa nas je odveo i u svoj studio gdje nastaju njegovi najveći hitovi.

"Evo došli su mi moji novi suradnici, novopečeni prijatelji iz Slavonije, Tamburaški sastav Ringišpil. Snimamo njihovu novu pjesmu, koju sam pisao baš za njih, zove se "U čemu je tajna". Snimili smo već prvi dio, sad nam je ostao refren i drugi dio", otkrio je Ivan.

Ivan nam je u studiju otpjevao i svoj najnoviji hit, pjesmu "Sama" i otkrio kada je zadnji put pjevao nekoj ženi.

"Nisam dugo, moram priznati. Ne sjećam se kada se to zadnji put dogodilo", bio je tajanstveni Ivan koji brine o svom izgledu, koji pripadnice nježnijeg spola obara s nogu pa pjesma ponekad i nije potrebna.

Uvijek u žurbi i s hrpom obaveza putuje na koncerte, tako smo se i mi s njim otputili u Maribor na koncert za obožavatelje iz susjedne nam Slovenije. A zanimalo nas je i kakav je Ivan vozač.

"Ovisi, ako sam u žurbi vozim brzo, ako ne, onda kuliram. Nekoliko puta me zaustavila policija ali to se ne broji", sa smješkom nam je priznao i dodao kako se današnje žene više ne pale na automobile, nego na neke druge stvari.

"Moraš imati neki faktor x. Auto je nebitna stvar", smatra Ivan.

Stigavši u Maribor, u backstageu Ivana je dočekala gužva.

"Uglavnom je to uvijek tako. Ali uspio sam se spremiti na brzinu", stigao nam je reći netom prije izlaska na pozornicu i priznao kako trema kod njega još uvijek postoji.

"Kad bi nestala ona mala doza treme, one pozitivne, ja bih ovo prestao raditi. Sve moje brige i problemi nestaju kada izađem na pozornicu, pred ljude, koji sa mnom pjevaju pjesme koje sam napisao", priznao nam je Ivan.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ovo je Emilija koju pjevač godinama voli: Bajagina žena rijetko se pojavljuje u javnosti, ali napravila je iznimku

Domaća pjevačica objavila vruću fotografiju s dečkom, a obožavatelji iskritizirali njegov izbor obuće