Publika ju brzo zavoli

Glumica Jasna Odorčić otkrila što joj zbog korone najteže pada: "To su djeca koja me uopće ne poznaju"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jasna Odorčić In Magazin: Jasna Odorčić In Magazin: Jasna Odorčić In Magazin: Jasna Odorčić In Magazin: Jasna Odorčić In Magazin: Jasna Odorčić Jasna Odorčić +0 Jasna Odorčić Galerija

Publika ju je zavoljela kao Zlatu u seriji "Najbolje godine", a onda je oduševila i u Celebrity Masterchefu. Osječku glumicu Jasnu Odorčić sada gledamo u seriji "Dar Mar", na čijem se setu osjeća kao da je s obitelji. U razgovoru za IN Magazin ispričala je kako izgleda život na setu, ali i što joj tijekom pandemije koronavirusa najteže pada.

Ankica ostaje i dalje vrlo brižna majka svome sinu, ostaje i dalje žena koja ne voli tračeve, ali ju jako zanima tko je tko i tako mislim da će biti i dalje dosta novih situacija- Zapetljana situacija će postati čak i negdje pred kraj, ali ostavit ću vas malo u neizvjesnosti, vjerujte mi dobro ćete se zabaviti", poručila je Jasna odmah na početku razgovora.

Pogledaj i ovo Ružica Maurus Simpatična Požežanka Tko je zapravo recepcionarka iz Zaglava? Nedavno je postala dobitnica prestižne nagrade, a tek joj je 25 godina!

Zabava, zapetljane situacije, ali i još mnogo toga ponovno čeka Dizmovčane. Pravi dar mar nastavit će raditi i baba Beba te njezina kći Ankica.

"Beba je osoba kakva je, a Ankica je opet između toga da ju majka živcira, a i da jako voli svoju majku jer Ankica je obiteljski tip žene i dalje nastavljaju njihove svađice i dalje nastavljaju maltretiranja Bebina oko hrane", otkrila je Jasna.

Novim epizodama veseli se i cijela ekipa jer su tijekom snimanja postali poput prave obitelji.

"Jako volim te setovske atmosfere jer svi nakon dugo vremena snimanja i rada postajemo jedna velika obitelj i tu bude u pravilu svega. Ova pandemija nas je malo zakočila u cijeloj priči, no međutim dogodi se da netko donese kolače, netko donese neke nareske, vrijeme kolinja je prošlo hvala Bogu i tako se zajedno proveselimo", ispričala je glumica.

A upravo je ona zadužena za kolače. Ispred televizijskih kamera i u kuhinji se jedanako dobro snalazi. Što je potvrdila i u jednoj sezoni Celebrity Masterchefa.

"U Masterchefu koji sam odradila sam saznala puno nekih detalja. Novih stvari koje inače mi nisu pale napamet da uopće postoje, a inače čak i u svojim slastičarskim pokušajima stalno imam dojam da mi nešto nedostaje. Dakle onaj jedan mali trik koji imaju samo profesionalci i baš sam se bavila čak i mišlju kad odem u mirovinu upisati neki slastičarski tečaj tako da saznam taj neki mali trik", otkrila je glumica.

O pripremi ukusnih jela, dodaje, mnogo je naučila od svoje bake. A znanje prenosi i na svoje dvije kćeri koje ipak, što se glume tiče, nisu krenule njezinim stopama.

"Nisu, iako vole, iako su kreativne, starija kćer mi je učiteljica razredne nastave i tu svoju kreativnost jako lijepo provodi sa djecom. Mlađa me vrlo iznenadila u zadnje vrijeme, krenula je u slastičarske vode, dakle te skulpture koje ona radi od kolača, iskreno nadmašila je učiteljicu", priznala je Jasna.

Pandemija koronavirusa ograničila nam je slobodu, razdvojila nas od najbližih. Tako Jasni pogotovo teško pada što ne može viđati svojih petero unuka.

"Moji unuci su jako mali. Znači imam dvoje od osam i od deset godina s kojima sam davno prije uspostavila jedan lijepi odnos. Još nekako može funkcionirati preko videopoziva, međutim imam troje unučadi koji su u rasponu od sedam mjeseci do dvije i pol godine i to su djeca koja mene uopće ne poznaju i koja me ne mogu upoznati preko videopoziva i to mi je jako teško", zaključila je Jasna.

Unuci su u njezin život unijeli pregršt veselja. A baka jedva čeka zajedničke susrete.

"Trudim se biti prema njima isto kao što sam bila prema ovoj svojoj djeci. Ono što se smije se smije, ono što se ne smije se ne smije, ali tu moj dio odgoja staje. Dok sam bila mlađa, bilo je to i četveronoške, điha, điha četiri noge i tako dalje, međutim stisle su me malo godine, ne mogu baš toliko energije izvući", priznaje glumica.

No svoju će energiju itekako pokazati u novim epizodama serije "Dar Mar". Nakon kraće stanke Dizmovčani se vraćaju, a njihove avanture i zabavne situacije pratite već večeras u 21:30 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

U utrci za medijsku nagradu Zlatni studio našla se naslovna pjesma serije ''Dar Mar'' – ''Neće nas zauvik bit'' u izvedbi Petra Graše, a natječe se u kategoriji Pjesma.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica +5 In Magazin: Slavko Sobin - Prva slikovnica inMagazin Slavko Sobin je ostvario svoj san zbog kojeg su ga emocije svladale: "To je moj poklon roditeljima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene