2020. godinu Jan Kerekeš neće pamtiti samo po negativnim događajima koji su svima promijenili svakodnevicu. Njegov svijet uljepšala je malena Una i učinila ga ponosnim ocem. Dalo mu je to i dodatni motiv za stvaranjem, a u novu godinu ovaj je glumac ušao komičnim videouratkom na temu cijepljenja, koji je pregledan više od milijun puta.

Galerija


Odmah nakon rođenja, kćerkica Una svojeg je tatu Jana Kerekeša promijenila u svakom smislu. I to na bolje, kaže ovaj glumac. Podsjetila ga je na prave vrijednosti, životni smisao, a uz nju i suprugu Viku još se više veseli svakom danu.

Vezani članci Sandra Perković - 2 Poznati Hrvati otkrivaju kako su se promijenili nakon što im je život visio o koncu! Scena iz filma Rocky 4 - 3 Bolne akcijske scene koje su završile ozljedama, a iskusili su ih i domaći glumci: "Auto je cijeli potonuo u pet sekundi"

"Otac je genijalno biti. Mislim da je lako biti roditelj, ali teško je bit dobar. Blagoslov je to da što mogu bit više doma. Dere se mala Una na tatu, bit će metal glazba u pozdaini, zgodna na mamu. Sve štima, papa i kaka koliko treba. Sve je super", otkrio nam je Jan.

Pun pozitivnih misli i osjećaja je, kaže, i u kriznim situacijama, kada njegova ni dva mjeseca stara kćerkica pokazuje svoj glumački talent i vokalne sposobnosti u punom svjetlu:

"Ima jedan period od 8 do ponoći kad smo najumorniji, onda ona zavori oči i krene urlat. Jednostavno aaaaaa. Snimio sam jedan video gdje urla i onda dolazi bočica, to su vam problemi 2020., a bočica je 2021. I sve je u redu", ispričao je Jan.

A na temu 2020. godine dalo bi se snimiti bezbroj skečeva. Oni su već postali zaštitni znak Kerekeš teatra, a onaj kojim je ovaj glumac nasmijao mnoge odmah na početku nove godine, progovara o cijepljenju.

Vrijeme pandemije izazovno je i za svijet glumaca. Broj predstava se prepolovio, a teško je i naviknuti se na život bez glumačke discipline koja je pak zaslužna za glumačku kondiciju. Egzistencija mu, nasreću, kaže Kerekeš, nije ugrožena jer mu angažmani nisu vezani samo uz kazalište.

U seriji Nove TV "Dar Mar" igra Ljubu Dobrilu, pretjeranog ljubitelja alkoholnih kapljica.

"Ja sam malo pripit, malo pijan, malo trijezan. Sve više ide u trijeznom štihu. Svi koji su pisali komentare zašto sam pijan stalno doći će na svoje. Bude u redu, bude u redu", otkrio nam je glumac.

Svoje uloge često komentira s ocem Ljubomirom, a zajedno i djeluju unutar Kerekeš teatra.

"Tata je profi broj jedan. Bez obzira na godine strašno ga to veseli, svaki skeč za Kerekeš teatar, za dobro, da ga nasmijemo. Trudimo se bit što originalniji i vidim da jednako gušta kao ja", zaključio je Jan.

S jednakim žarom te dobrom voljom, prihode od ulaznica za svoje online predstave, ovaj dvojac donira nesretnim ljudima Petrinje, Siska i okolice. A u, nadaju se mnogo ljepšoj 2021., planiraju dvije kazališne premijere.

"Sve su nam zabranili, ali smijanje nam nitko ne može. Da se smijemo i na vlastiti račun, taj humor je najzdraviji. Ja ću se truditi biti ambasador smijeha kako na televizijskim ekranima tako i društvenim mrežama", izjavio je Jan.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Na prvi pogled tako jednostavna fotografija, ali ipak je to Nives, mora ona malo začiniti stvari

Bliski prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se već dugo nagađa, za njega više ništa nije isto