Bivša premijerka Jadranka Kosor progovorila je o majčinstvu.

Galerija


O svim izazovima samohranog majčinstva, problemima, ali i radostima s kojima se susretala, odgajajući svojeg sina Lovru, za IN Magazin je progovorila bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

Vezani članci Jadranka Kosor (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Pogledajte kako je zgodna bila Jadranka Kosor tijekom studiranja! Naravno, bez filtera Jadranka Kosor (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Pogledajte kako je Jadranka Kosor izgledala u studentskim danima: "Ljepotica, ima li neki mačor iz prikrajka?"

Njezin sin Lovro, zbog velike pozornosti koju je Kosor privlačila, nije imao normalno odrastanje. ''Mnogi su ga propitkivali, uspio je izrasti u sjajnu osobu, ali doživio je puno toga i lijepoga i ružnoga. Bilo je tu i anonimnih pisama, pokušavali su mu svašta natrpati…'', iskrena je Jadranka Kosor.

''Kada je imao 13 godina, njegovi dečki su počeli već izlaziti, a ja to nisam dozvoljavala pa smo došli u sukob. Morala sam jednom i zaključati vrata da ne izađe'', priznaje bivša premijerka koja je učila sina lijepim stvarima.

''Htjela sam da stekne samopoštovanje, poštovanje drugih, hrabrost, poštivanje drugih i drugačijih, marljivost. Mislim da sam u tome i uspjela'', kazala je Kosor.

A što je još rekla, pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Jennifer Lopez: Gležnjače zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle

Otvorila nam je dušu: Domenica Žuvela progovorila o ljubavi, politici, ali i podmetanju na estradi