Bivša premijerka Jadranka Kosor progovorila je o majčinstvu.

Galerija


O svim izazovima samohranog majčinstva, problemima, ali i radostima s kojima se susretala, odgajajući svojeg sina Lovru, za IN Magazin je progovorila bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

Vezani članci Jadranka Kosor i Davor Bernardić, arhiva (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Mala škola bivše premijerke: Pogledajte kako je Jadranka Kosor ''spustila'' Bernardiću Jadranka Kosor (Foto: Twitter) Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Njezin sin Lovro, zbog velike pozornosti koju je Kosor privlačila, nije imao normalno odrastanje. ''Mnogi su ga propitkivali, uspio je izrasti u sjajnu osobu, ali doživio je puno toga i lijepoga i ružnoga. Bilo je tu i anonimnih pisama, pokušavali su mu svašta natrpati…'', iskrena je Jadranka Kosor.

''Kada je imao 13 godina, njegovi dečki su počeli već izlaziti, a ja to nisam dozvoljavala pa smo došli u sukob. Morala sam jednom i zaključati vrata da ne izađe'', priznaje bivša premijerka koja je učila sina lijepim stvarima.

''Htjela sam da stekne samopoštovanje, poštovanje drugih, hrabrost, poštivanje drugih i drugačijih, marljivost. Mislim da sam u tome i uspjela'', kazala je Kosor.

A što je još rekla, pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Jennifer Lopez: Gležnjače zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle

Otvorila nam je dušu: Domenica Žuvela progovorila o ljubavi, politici, ali i podmetanju na estradi