Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na estradno nebo uvukao se imperativ ljepote, a pod tim pritiskom je, tvrdi Jacques, posebno nježniji spol.


Vrijeme ljetnih avantura i vragolija odavno je za njim, no rado se i danas sjeti jedne svoje iz djetinjstva: 'Imao sam tri godine i ljetovao kod bratića u Puli. Izašao sam iz vode i shvatio da nema nikoga na ručnicima, ali mama je otišla malo otpliat,. Shvatio sam da sam napušten i krenuo gol u grad. Prijavili su moj nestanak policiji. Spasila me jedna žena iz trafike', prisjetio se Jacques.

Vezani članci Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević mislila je da više nikad neće izaći iz kuće Slika nije dostupna "Ne držim do toga": Što Doris misli o tituli koju joj stalno "lijepe"?

Danas mu je njegova obitelj najveća potpora i utočište od javnog života: 'Svaki novi dan u ovom poslu te očvrsne i svaki put kad se slomiš, iznova očvrsneš i svaki put kad misliš da te ništa ne može slomiti, ponovno te slomi pa opet očvrsneš', rekao je pjevač. 

Više od 10 godina čekala na ovo - pojavio pred njezinim vratima!

Svoju karijeru Jacques želi živjeti punim plućima. Smatra kako hrvatskoj glazbenoj sceni nedostaje hrabrosti, a one mlade nade tek su nešto odvažnije. Ipak, glazbene legende su one kojima se divi. Nikad nije prežalio što nije upoznao Ivu Robića: 'Čuo sam od ostalih kolega da je upravo onakav kakvog sam ga zamišljao. Pravi gospodin koji je svojom glazbom rekao sve. To bih i ja nekako volio bit. Puno nekih dojmova o njemu pokušavamm pretočiti u svoju karijeru'

Na estradno nebo uvukao se imperativ ljepote, a pod tim pritiskom je, tvrdi Jacques, posebno nježniji spol. Ipak, mišljenja je kako su za uspjeh i dugovječnost presudni talent te osobnost: 'Ako si na neku foru neobično ružnjikav, i to može biti prednost. Meni je sigurno bila prednost to što sam veći i jači od svojih kolega pa sam se izdvojio iz mase', rekao je Jacques.

Što je još pjevač otkrio pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook