Direkcija Izbora Miss Hrvatske i inMagazin zajedničkim su snagama krenuli u potragu za novom Miss Hrvatske koja će se pokušati izboriti za titulu najljepše na svijetu.


Anica Martinović, Branka Bebić i Fani Čapalija naše su najuspješnije ljepotice s krunom Miss Hrvatske. Iako godinama nakon njih nismo postigli zapaženiji uspjeh na svjetskom izboru, tome će sada doći kraj. Nakon što smo prošlog četvrtka izabrali Miss Zagreba, danas vas vodimo u zakulisje izbora Miss Sisačko-moslavačke županije i u svijet misica kakav nemamo priliku često vidjeti.

Najljepša Zagrepčanka: 'Sve naše mane i vrline vode do željenog cilja'

Vezani članci Slika nije dostupna Miss Hrvatske: Zavirite tamo gdje kamerama nije dozvoljen pristup! Slika nije dostupna Bivše misice skovale plan: Tko će biti nova najljepša Hrvatica?

'Ove godine smo ponovno vratili regionalne izbore u obitelj Miss Hrvatske', kaže Iva Loparić Kontek, casting menadžerica Izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Tremu prije velikog finala izbora Miss Sisačko-moslavačke županije kandidatkinje su razbijale opuštajući se u dobrom društvu šumskih životinja, poput klokana, emua i zečeva.

U samom finalu izbora, krunu i lentu najljepše ponijela je crnokosa Petrinjka Danijela Bijelac. 'To nisam očekivala, stvarno nisam očekivala!', otkrila je uzbuđena misica. Prva pratilja je Romana Mitar, a druga Irena Vujasić.

Kako su se djevojke u pripremale za sami izlazak na pozornicu i što su još otkrile pred našim kamerama, saznajte u prilogu inMagazina. Pratite i sve novosti vezano za MISS HRVATSKE samo na portalu Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook