Spremile iznenađenje!

Iz prijateljstva u poslovnu suradnju: Što su to smislile Marina Orsag i Neda Parmać?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 7 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 3 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 2 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 5 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 6 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 4 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 1 +0 In Magazin: Suradnja Marine Orsag i Nede Parmać - 8 Galerija

Spojio ih je show "Tvoje lice zvuči poznato'', tijekom kojeg su postale prijateljice, a sada su Neda Parmać i Marina Orsag krenule i u poslovnu suradnju. Pripremile su zajednički online show, u kojem će im se pridružiti i Gelato Sisters. O kakvu se projektu radi, koja bi članica benda mogla biti komičarka, ali i pokoji detalj njihova prijateljstva, otkrile su za IN magazin.

Jedna je pjevačica, a druga komičarka. Sada su udružile snage u zajedničkom projektu. Pripremile su zajednički nastup u kojem će se za smijeh pobrinuti studio smijeha, a za glazbu Gelato Sisters.

''Skužila sam da Neda ima tih sklonosti da ide u komično-budalastom smjeru, a onda mi je rekla Neda da i Jana i Sanja imaju isto tako tih tendencija. Zapravo mi je oduvijek to bila želja. Studio smijeha već dosta spaja muziku i komediju, a ovo je idealan dio'', objašnjava Marina. 

Pogledaj i ovo Tvoje lice zvuči poznato - 1 Svaša se tu događa... Otkrivamo sve tajne iza pozornice omiljenog showa, pogledajte dosad neviđene trenutke!

Njihovo poznanstvo, ako pitate Nedu, započelo je prije 15 godina.

Marina i Neda zbližile su se tijekom snimanja showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Kad bi jednu od Gelato Sisters morali izdvojiti kao najveću komičarku, bila bi to Neda.

''Mislim da bi meni to dobro išlo, štoviše, najbolje mi idu ove neke spontane situacije, gdje ja najčešće zafrkavam druge ljude. Mislim, sprdam ja i Marinu, njoj čak nešto bude i smiješno, što mi je onako vjetar u leđa. Gle, ako su njoj moje fore smiješne, mora da ima nečega. Inače volim biti u centru pažnje isto kao i Marina'', priča Neda. 

Tijekom sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševljavale su svojim izvedbama, a Marina je tad mnoge iznenadila svojim pjevačkim umijećem.

''Ja mogu samo pohvaliti Marinu općenito kao performericu i pjevačicu, jako me iznenadila u showu. Naravno, morala sam favorizirati sestru, ali ona mi je imala odlične nastupe'', kaže Neda. 

U showu koji su pripremile dame iz Studija smijeha nasmijat će forama na temu glazbe i izvođača, a pošteđene neće biti ni Gelato Sisters.

Pripremile su i brojna iznenađenja, koja najbolje da sami provjerite već u subotu u 20:30 u online svijetu.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene