Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sudjelovanje u Celebrity Masterchefu učvrstilo je prijateljstvo poznate kantautorice Alke Vuice i modnog dizajnera Ivice Skoke. U razgovoru s našom ekipom otkrili su kako zajedno tulumare, tko koga budi u kasne noćne sate te hoće li Ivica dizajnirati Alkinu vjenčanicu.


Sudjelujući u Celebrity Masterchefu, Ivici Skoki i Alki Vuici iz ruke je izmakla titula najboljeg celebrity kuhara. Ipak, show im je donio nešto vrlo vrijedno - priliku da učvrste svoje prijateljstvo. Naime, iako su dugogodišnji prijatelji, sudjelovanje u kulinarskom showu posebno ih je povezalo.

Alka Vuica: "Nisam borac za ženska prava, samo želim gentlemana!"

Vezani članci Lizzo Svjetska senzacija koja i s viškom kilograma obožava golišava izdanja odjenula kreaciju našeg Juraja Zigmana Slika nije dostupna Tko će zakuhati situaciju u MasterChefu: Nives, Anđa... ili netko treći?

Nakon izlaska iz celebrity kuhinje; Alka i Ivica produbili su svoj odnos i danas dijele sve životne trenutke. A sutra već planiraju zajedničke poslovne pothvate. Poznata kantautorica i uspješni dizajner upoznali su se prije mnogo godina. Bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled.

'Ja sam takav ili mi se to desi s nekim ili ne, ali pošto imamo slične poglede na život i jako smo veliki emotivci jedno i drugo, vjerujemo ljudima i puno puta se znamo razočarat', rekao je Ivica. Ovi veliki prijatelji dijele sve tajne, posebice one ljubavne, a savjetuju se i pri odabiru partnera. Alka je svojem prijatelju povjerila i ideje o dizajnu svoje vjenčanice, ako uskoro svom zaručniku Zlatku izgovori sudbonosno DA.

'Kad dođe do toga ja mislim da će to biti između mene i Matije veliki fajt, ali ipak je Matija njena sestrična pa će to odraditi Matija, a ja ću napraviti haljinu poslije ponoći eto!', kažu.

'Jako je važno imati dobrog prijatelja pogotovo muškarca jednoj ženi. Svakoj ženi je potrebno da joj raščlani frajer neke stvari kad upadne u neke drame tako da je to bolje nego plakati prijateljici na ramenu, ko ja ovak Skoki', priča Alka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook