Potpuno novi život

Na lutriji je osvojio zelenu kartu, napustio Hrvatsku, a sad živi svoj san i glumi u hit-serijama!

Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Ivica Kovačević (Foto: IN Magazin) Ivica Kovačević (Foto: IN Magazin) Ivica Kovačević (Foto: IN Magazin) Ivica Kovačević (Foto: IN Magazin) Ivica Kovačević i Rade Šerbedžija (Foto: Instagram) +0 Ivica Kovačević (Foto: Instagram) Galerija

Nekoć poznati novinar, glumac i plesač Ivica Kovačević na lutriji je osvojio zelenu kartu i odlučio odseliti se u New York. Danas glumi u hit-serijama, a osobito je ponosan na film u kojem glumi s Radom Šerbedžijom.

Kada je u pitanju odmor, za Ivicu Kovačevića dileme nema – Hrvatska je idealna destinacija. Prije povratka u New York zatekli smo ga u Dubrovniku.

''Ja uvijek kad vodim prijatelje iz Amerike, vodim ih na turneju. Bili smo u Zagrebu, zatim Rovinju, onda smo vozili do Splita i otišli na Hvar i s Hvara smo katamaranom došli u Dubrovnik'', priča nam. 

U Americi mu najviše nedostaje naša tradicionalna kuhinja.

''Dobra svježa riba, dobro maslinovo ulje. Kad kažem dobro, onda mislim naše domaće, autohtono'', objašnjava. 

Američko poglavlje života za Ivicu Kovačevića počelo je prije deset godina kada mu je karijera u Hrvatskoj bila na vrhuncu. No kada je na lutriji osvojio zelenu kartu, objeručke je zgrabio tu priliku. 

Pogledaji ovo Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Procvjetala nakon prekida s bivšim koji je bio upleten u preljubničku aferu

Pogledaji ovo Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda omiljenog blagdanskog filma pokazala kako bi Kevin izgledao da danas ostane sam u kući

''Američka vlada svake godine ima natječaj kojim potiče legalnu imigraciju u Ameriku. Igrom slučaja moja je prijateljica podnosila zahtijev i onda je mene izazvala – ajde i ti sa mnom, pa ćeš vidjeti što će se dogoditi. I dogodilo se, osvojio sam zelenu kartu na lutriji'', priča nam. 

U početku je u New Yorku radio kao instruktor fitnesa. Danas je suvlasnik nekoliko klubova na Manhattanu. Oduvijek je u njemu tinjala želja da se bavi glumom.

''Čisto radi svoga gušta uzeo sam satove glume, neke radionice i upoznao sam neke ljude, tako da je sve to krenulo jedno za drugim'', kaže nam. 

Kako je njegovo prezime, Kovačević, Amerikancima bilo teško izgovoriti, uzeo je umjetničko ime Ivica Marc. Danas ga možemo vidjeti na odjavnim rolama brojnih serija. 

''Upravo su ove sezone izašle serije u kojima sam ja glumio na Netflixu. 'Jessica Jones', zadnja sezona, treća sezona u kojoj imam reacuring ulogu, pojavljujem se u nekoliko epizoda serije 'Billions', u kojoj igram Vlada Kozlowa koji je ruski tajkun i izlazi mi na HBO serija 'Succesion', u kojoj imam guest star'', priča nam. 

Pogledaji ovo Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Celebrity Nju nismo dugo vidjeli: Osvojila je svijet velikim hitovima, a onda se povukla iz javosti

Pogledaji ovo Megan Barton-Hanson (Foto: Profimedia) Celebrity Pretjerala je i s dekolteom i s prorezom: Mišljenja o haljini ove reality zvijezde poprilično su podijeljena

Osobito je ponosan što je u filmu Caviar glumio uz Radu Šerbedžiju.

''Od Rade sam naučio fantastičnu lekciju. On i nakon toliko godina mari i za najsitniji detalj, a to samo pokazuje kakav je profesionalac i kakav je umjetnik'', govori Ivica. 

U Hrvatsku se uvijek rado vraća na odmor i u posjet obitelji. A mi ćemo rado pratiti njegovu karijeru i uloge ispred TV ekrana.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene