Evin debi

Pratilo ih 25 tisuća ljudi: Saznajte kako se dogodio prvi nastup Mrletove i Ivankine mezimice

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle +0 Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Galerija

Priče i pjesma za najmlađe, virtualni koncerti, fitness treninzi, snimanje videospota - samo su dio onoga što Mrle i Ivanka stvaraju u doba korone, zaključani u svoja četiri zida. Njihovi ''Kišni razdraganci'' zaradili su nominaciju za Porin, a koncert iz njihova doma pratilo je 25 tisuća ljudi. Bio je to ujedno prvi nastup mezimice im Eve. U virtualni posjet ovoj kreativnoj obitelji zaputila se Maja Perica.

Sad kad ljudi ne mogu doći u posjet kišnim razdragancima, oni šalju svoj najdragocjeniji sastojak - kap! Novi videospot za klince i one koji se tako osjećaju priča je o kapljicama kiše koje očiste sve i vraćaju nas na igralište.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"U Rijeci često pada kiša i onda sve negativne stvari u tom gradu ona opere i kad opere ostaje samo pozitiva. Pozitiva smo mi rokeri, Rijeka je poznata po rock and rollu, riječka rock obitelj je čista i jako sretna, čiste duše i s puno sreće", objasnili su Ivanka i Mrle.

Kap je samo jedna od pjesama s albuma "Kišni Razdraganci", a za svoj su rad Ivanka i Mrle zaradili nominaciju za Porin. Talenta u ovoj obitelji ne nedostaje, radi se punom parom. I najmlađa članica obitelji Eva uključena je u pisanje pjesama, ali i pjevanje.

"Mogu reći da su čak tri pjesme s njom. Jednu pjeva prekrasno, jednu je izmislila, a sad već radimo razdragance drugi volume. Ona već marljivo piše nove pjesme, jako je dobra u tome i to ne kažem samo kap mama i kao tata", priznala je Ivanka.

Koncert iz njihova doma pratilo je 25 tisuća ljudi.

"Koncerti mi jako nedostaju, taj bliski susret s ljudima. Jako se volim grliti prije i poslje koncerta i u toku ali mislim da ćemo još dugo, dugo morati čekati dok se to ne dogodi. Ali za to vrijeme ćemo snimati koncerte i biti online", rekao nam je Mrle.

Osim dječjih pjesama, tu su i priče za laku noć. Svaki tjedan Mrle nas počasti jednom novom.

"Čini mi se da su djeca jako zadovoljna ali najveće je kad je meni moja Eva zadovoljna", priznao je roker.

Virtualni koncerti, pjesme i priče za najmlađe, fitness treninzi, snimanje videospota za Let 3. 24 sata u danu njima nisu dovoljna.

"Klince je puno teže zabaviti jer čovjek mora biti čiste duše i ne smije varati. Mi ne varamo, nemamo mi vremena za varanje, život je prekatak", objasnio je Mrle.

Uvijek drugačiji, zabavni i originalni, nema toga što bi moglo zaustaviti njihovu kreativnost. Mrle i Ivanka 1, korona 0.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) +3 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Celebrity Tajile su vezu prije svadbe, a sad se rastaju samo godinu dana otkako su izrekle sudbonsono ''da''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene