Živi američki san

Bivša Trumpova supruga posjetila Hrvatsku: ''Djecu sam sama odgojila, Donald ih nikad nije vodio u park''

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) +0 Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Prva supruga Donalda Trumpa, Ivana Trump, ovog je vikenda boravila u Zagrebu. ''Žena zmaj'', čije se carstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara, predstavila je svoju knjigu ''Odgoj Trumpovih''. Među ostalim, otkrila je kakav je otac bio sadašnji predsjednik SAD-a.

Bivša češka manekenka, skijaška olimpijka, vlasnica poslovnog imperija i prva supruga Donalda Trumpa. Ako postoji recept za uspjeh, Ivana Trump sigurno ga zna.

Pogledaj i ovo Ivana Trump Tragična sudbina Procurili novi detalji iznenadne smrti Ivane Trump: Nije se javljala na telefon, a obitelj je onda naišla na tužan prizor

U svojoj je knjizi ''Odgoj Trumpovih'' napisala da je uloga prve dame ipak ne privlači. ''Prva majka – to može!'' U 15-godišnjem braku s Donaldom Trumpom dobila je dva sina i kćer.

Danas je itekako ponosna na svoju djecu, a ima i važan savjet za sve roditelje – nikada svojoj djeci ne dajte previše novca.

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Sama sam odgojila svoju djecu. Donald je bio brižan otac, ali nikada ih nije vodio u park. Stalno je bio na telefonu'', otkrila je Ivana Trump.

Dok je vodila jedan do najvećih kasina i hotela u New Yorku, njezin je dnevni raspored bio planiran do posljednjeg detalja. Kada bi ujutro, nakon doručka, otpratila djecu u školu, helikopterom je odlazila na posao do poslijepodnevnih sati, kad su se djeca vraćala iz škole.

Iako danas živi svoj američki san, rado se sjeti svojeg djetinjstva u Češkoj.

''Odrasla sam u Češkoj pod komunističkim režimom. Ja vam baš ne vjerujem političarima'', kazala je Ivana.

Babica koja ju je porodila predložila je ime Ivana, što je njezina majka odmah prihvatila. Ivana svojeg bivšeg supruga, sadašnjeg predsjednika SAD-a, opisuje kao briljantnog i pametnog, a zamjera mu jedino način ishrane.

Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Trump (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

''Predložila sam mu da jede salate, ali on je rekao da nije zec'', otkriva Ivana.

Njihov je brak okončan nakon što ju je Donald prevario s Marlom Maples, s kojom je kasnije proveo nekoliko godina u braku. Ivana je pokrenula razvod, a mnogi pamte njezinu uzrečicu ''Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!''. Donald joj je isplatio 25 milijuna dolara.

Ivanino se carstvo procjenjuje na 60 milijuna dolara, a Hrvatsku jednostavno obožava. Tako i ove godine ponovno planira posjetiti Jablanac, koji je za nju pravi dragulj.

Što je još rekla Ivana, pogledajte u našoj videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene