Pjevačica Ivana Radovniković proteklih se godina posvetila majčinstvu. No, nakon gotovo četiri godine izbivanja, došlo je vrijeme za povratak na scenu. To će učiniti s novim albumom koji osobno potpisuje. Lana Samaržija.

Galerija


Ivana je pauzirala gotovo 4 godine, a sad je došlo vrijeme za povratak na scenu! Pjevačica je mirovala zbog trudnoće, a potom se u potpunosti posvetila sinčiću Filipu.

Vezani članci Slika nije dostupna Prije vjenčanja poznavali se tek tri mjeseca Slika nije dostupna Ivana Radovniković nastupit će na 189. Samoborskom fašniku

''Ustvari uopće nije bilo tako loše, mislim jedan lijepi dio, nešto što sam jako dugo htjela, i što sam napokon imala priliku iskusiti, a to je da postanem mama, i mislim da je i luksuz i privilegija danas biti sa svojim djetetom do njegove druge godine, a kamo sreće i dalje.'', govori nam pjevačica. 

Iako je vrijeme najviše bilo posvećeno voljenom dječaku, priznaje da je imala i vremena za stvaranje pjesama:

16.10.2018.
Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 3

''Koliko god sam bila neispavana, tada mi je mozak kombinirao nekakve vrlo čudne misli koje do sad vjerojatno nisam imala i to mi je super, otkrila sam i jednu drugu stranu sebe. Al sam krenula pisati i kroz godinu dana sam imala posložen album u glavi.'', kaže nam. 

Možda je, kaže, povratak trebala planirati pjesmu po pjesmu, no zašto čekati? Spreman je cijeli album:

Dok posljednjih mjesec dana radi u studiju, Filip koji ima 2 i pol godine, krenuo je u svoje vrtićke pobjede:

''Vrtić je, svakom roditelju, veća prilagodba nego djeci. Dati svoje dijete negdje nekome u nekakav kolektiv. Pa strahovi oko tih prehlada, ali nekako sam se pripremila na to'', priča nam. 

16.10.2018.
Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Ivana je na svoj glazbeni put krenula prije 15 godina. Uz nju je od samog početka i njezin današnji suprug Stjepan Marković. Uz njegovu je potporu, kaže, preživjela sve izazove koje nosi glazbena karijera, a dobro je promislila i o svojem povratku. Ne boji se jer promjena na domaćoj sceni, s koje je izbivala, zapravo nema. Jedino primjećuje da sve više glazbenika nastupa na svadbenim slavljima. Ona se ondje zasad ne vidi:

''Ne, nemam ništa protiv, nije stvar u tome, nego svadba na kojoj ja pjevam svoje pjesme, ljudi bi plakali'', objašnjava nam. 

Njezini ljubavni stihovi ipak bi se mogli naći među pjesmama za prvi ples. Ivana je u njih pretočila ljubav koju uživa i koja je pokreće:

''Ovo je zaista napisano u nekom kontinuitetu, nekakvoj privatnosti u misonom svijetu i nadam se da će publika to prepoznati'', zaključila je. 

16.10.2018.
Ivana Radovniković (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.