Što ih je razdvojilo?

Bivša Miss Universe Hrvatske ispričala nam je zašto nije uspjela spasiti brak s nekadašnjim misterom

Ivana Paris, bivša Miss Universe Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivana Paris, bivša Miss Universe Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris, bivša Miss Universe Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Paris, bivša Miss Universe Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ivana Paris, bivša Miss Universe Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivana Paris, bivša Miss Universe Hrvatske (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Paris (Foto: PR) Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) +0 Ivana Paris (Foto. Foto: PR / Josip Čekada) Galerija

Nakon gotovo 10 godina braka službeno su se razveli bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Paris i bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić. Oni su se svojedobno s dvojicom sinova povukli iz javnog života te slovili kao jedan od najskladnijih parova.

Ivana Paris i Dino Bubičić bili su među najljepšim i najskladnijim domaćim parovima. U listopadu ove godine trebali su proslaviti 10 godina braka, no umjesto slavlja, prije mjesec dana potpisali su papire za razvod:

Pogledaj i ovo Ivana Paris "Otkad mi nema..." Naša bivša misica nakon iznenadne obiteljske tragedije utjehu je pronašla u vjeri, a snagu joj daje i nova ljubav

''Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djeca, i njemu i meni, na prvom mjestu'', rekla nam je Ivana. 

U braku su dobili danas devetogodišnjeg Leonida i troipolgodišnjeg Noela. Oni su, govori Ivana, bili razlog da se pokušaju pomiriti i pronaći kompromis, no razlike su postale prevelike:

''Bilo je svakakvih planova i da idemo van živjeti, ali na kraju to nije zaživjelo, ja se ne mogu maknuti iz ove Lijepe Naše. Svakodnevne stvari, jednostavno smo počeli gledati drugačije na sve, apsolutno sve i vidjeli da nema smisla. Nema smisla gurati negdje gdje ne ide'', ispričala je. 

Ivana je razvod zatražila početkom godine, a Dino se tada iselio iz njihova riječkog stana. To što nisu uspjeli kao par smatra svojim najvećim porazom, a svakodnevici u kojoj je slobodna žena, kaže, tek se uči.

''Svaki dan kad se probudim, učim sve ispočetka. Nakon 10 godina suživota, i kad si naučen biti s nekim u kući, u braku, u svemu, a onda se odjedanput u svemu nađeš sam. Trudim se, trudim se'', priznaje. 

S bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima jer djeca, ističe, ne trebaju patiti zbog problema odraslih.

''Ako su Leonid ili Noel sa mnom, a hoće tati ili zvati tatu, mogu kad god hoće. Jesmo sudski kao što se mora, ali dajemo njima na odabir'', kaže. 

''S Leonidom smo pričali, njemu je već skoro 9, koliko se s njime da, ali Noelić je još mali...'', priča. 

I iako se dogodila velika promjena u njihovim životima, zbog lijepog odnosa u kojem su ostali, dječaci promjenu još ne osjećaju i vode tek obične dječje brige:

''Već vidim ja neke naznake polupuberteta, što nije da mi se sviđa, ovaj se još da maziti. Stariji ne baš, to je već mama nemoj, pred školom kad ga poljubim moram poskrivečki da drugi ne vide.

Bivši misica i mister upoznali su se tijekom druge sezone reality showa Farma. Postali su tada hrvatski hit-par, a svoju ljubav su okrunili u prvom hrvatskom reality vjenčanju.

''I dandanas mogu reći da je to bilo jedno od najljepših mojih životnih iskustava, sigurno. I da se može ponoviti, ponovila bih ga. Samo mi je dobro donijelo, iako sad to tako ne izgleda, ali kad sve zbrojim i oduzmem, ponovila bih to'', tvrdi.

'Nismo se ženili zbog djece, nego zbog ljubavi, to je bio nekakav moj plan koji nije uspio'', iskreno kaže. 

Sve ostalo je baš onako kako želi da bude. Radi kao menadžerica u dentalno-estetskom centru u Opatiji. Povremeno nosi i revije. A ljubav? O ljubavi još dugo, kaže, ne želi i ne može razmišljati:

Voljeti nekog kao što sam voljela njega i kao što ću njega voljeti čitav život na neki način, ne vjerujem da ću moći ikoga. On je otac moje djece i koliko god on sad u ljubavnom smislu bio daleko od mene, on je uvijek čovjek koji će biti na prvom mjestu ovdje, da se ne lažemo'', zaključila je. 

Ono što želi jest da su njezini dječaci zdravi i da im ništa ne nedostaje. Za sve ostalo, kaže, nek' je život iznenadi!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene