U sutrašnjoj epizodi IN magazina možete pogledati intervju koji je Ivana Nanut imala sa Hughom Grantom.


Novinarka IN magazina Ivana Nanut u Londonu je intervjuirala slavnog britanskog glumca Hugha Granta. Povod za razgovor bio je njegov novi film 'Florence Foster Jenkins' u režiji Stephena Frearsa, koji je inspiriran istinitim događajima. Priča je to o istoimenoj njujorškoj bogatašici koja, iako nema sluha, želi postati pjevačicom i održati koncert u prestižnom Carnegie Hallu.

Vezani članci Maja Šuput Nekad je glazbenicima bilo ispod časti pjevati na vjenčanjima, no danas su rijetki oni koji nisu zapjevali na nečijoj svadbi Slika nije dostupna Kako je 50 Cent bankrotirao? "Čim netko padne, odmah dolaze tužbe, sve se promijeni"

Florence Foster glumi oskarovka Meryl Streep, dok je Grant utjelovio supruga najgore pjevačice svih vremena. U razgovoru s novinarkom, Hugh je otkrio zašto je bio prestravljen prvi puta surađivati s Meryl te zašto smatra kako je dobro osobi koju voliš prešutjeti ako je u nečemu loša. Nedavno je osvojio prestižnu nagradu BFI Fellowship Award za izvanredan doprinos filmskoj i televizijskoj kulturi te tako stao uz rame velikanima poput Laurencea Oliviera, Michaela Cainea, Clinta Eastwooda i mnogih drugih.

Priznao je i koliko su mu nagrade važne te kako se osjećao kada je dobio ovu posljednju. Dotaknuo se i činjenice kako nikada nije mislio da će završiti kao glumac koji je poznat po romantičnim komedijama jer ih sam baš i ne gleda. Kako se sada bavi više politikom nego glumom, Grant je jedan od osnivača neprofitne udruge 'Hacked off' koja pomaže žrtvama zlostavljanim od strane britanskih medija kako bi im se sačuvala privatnost.

Otkrio je kako je počeo pomagati nedužnim ljudima jer je i sam bio žrtva britanskih novina, poput onih u vlasništvu Ruperta Murdocha, a jednom su mu čak i provalili u stan: 'Britanski mediji žive van zakona!' Budući da je Hugh otac četvero djece, osvrnuo se i na to kako bi reagirao da i oni požele biti dijelom šoubiznisa: 'To bi za mene bila noćna mora!'

Intervju s Hughom Grantom možete pogledati sutra u IN magazinu na Novoj TV!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.