Glumca Igora Mešina, osim u Supertalentu na Novoj TV, možete gledati i u kazalištu Komedija.

Galerija


Novogodišnji tulum koji se pretvorio u potpunu katastrofu i Igor Mešin kao jedan od protagonista - novi je adut kazališta komedija. Premijera ''Tuluma u samostanu'' zaradila je ovacije.

Vezani članci Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Bivše riječke manekenke pokazale da im godine idu u prilog: Njihovo pojavljivanje u javnosti mnogima oduzelo dah Igor Mešin Igor Mešin o novoj predstavi: "Ovo je urnebesna komedija gdje se dešava sve i svašta jednom čovjeku"

"Ovi koji su mojih godina, oko pedesete, sigurno su takav tulum imali u životu, gdje su svi htjeli da bude najgenijalnije, a završi katastrofa, a takvih tuluma u našim godinama ima jako puno", pojasnio je Igor.

Premijeru nisu propustila brojna poznata lica pa smo istražili kakvi su kad tulumare i koji je najluđi tulum kojeg se sjećaju.

"Ti misliš da to javno treba reći? Hahaha, pa bilo ih je više", izjavila je manekenka Vedrana Linardić.

"Možda djelujem mirno, kulturno, educirano i pristojno ali tulumarili smo na fakultetu, sjećam, se svog rođendana, možda ga se dijelom i ne sjećam", priznala je bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

A neke zvijezde za mamurluk nakon dobrog tuluma ni ne znaju.

"Ja sam već dugo u Zagorju i kod nas mamurluk ne postoji!Treba piti tijekom cijele večeri vodu uz sve ono što vam se pruža", otkrila je svoju tajnu glumica Sementa Rajhard.

Predstava ''Tulum u samostanu'' vrvi od kontroverznih tabu tema. O svim škakljivim temama sa svojim sinovima tinejdžerima otvoreno razgovara Sandra Bagarić.

"Ne možemo skrivati neke stvari pod tepih, otvoreno se razgovara o seksualnim orijentacijama, o drogama, o piću, alkoholu. Mislim da je bitno jako puno razgovarati i biti iskren. Klinci znaju više od mene, oni mene educiraju. Ja živim u svojoj zatvorenoj kutijici u svoja četiri zida, staromodno, operetno. Tako da sam ja od njih upućena o svemu", objasnila je Sandra.

"Čitam da si sretno zaljubljena, znam da ne voliš pričat o svojem životu, ali daj nam bar natukni od 1 - 10 koliko si sretna?", pitao je naš Davor Garić bivšu Miss Universe Ivanu Mišuru koja je također došla pogledati predstavu. "100!", kratko je komentirala vezu s bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem koji je od nje stariji 17 godina. Ipak, nikakve detalje nije željela otkrivati, a u kazalište je stigla sama pa smo ostali zakinuti i za Goranov komentar.

Kad će Vedrana Linardić postati majka? "Pa ja se nadam uskoro! Nemamo nikakve vijesti, ali željela bih se ostvariti kao majka", također nam se povjerila lijepa manekenka i teta u vrtiću.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.