Napustila samostan

Ivana Habazin progovorila o vjeri: "Nikada ne odem na meč, a da se nisam ispovjedila"

Ivana Habazin (FOTO: Marko Prpic/Pixsell) Ivana Habazin (FOTO: Marko Prpic/Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Habazin (FOTO: Marko Prpic/Pixsell) +0 Ivana Habazin (FOTO: Marko Prpic/Pixsell) Galerija

Mlada boksašica Ivana Habazin jedna je od onih koja se ne libi javno svjedočiti svoju vjeru.

Naša najbolja boksašica Ivana Habazin svoj smisao pronašla je u vjeri. U tinejdžerskim danima bila je uvjerena da će svoj život u potpunosti posvetiti Bogu zbog čega je četiri godine provela u samostanu. No, shvatila je da to nije za nju. Odlučila je napustiti samostan i posvetiti se sportskoj karijeri u kojoj joj i dan danas najviše pomaže upravo vjera. Baš kao i drugi sportaši i Ivana ima posebne rituale prije svakog meča, a njih ne propušta ni pod koju cijenu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Ono kroz što se najviše smirujem i rastem je sveta ispovijed. Posebno prije mečeva. Nikada ne odem na meč ako se nisam ispovjedila. Čak i kad sam bila u Danskoj prošla sam cijeli Kopenhagen ne bi li pronašla katoličku crkvu da se ispovjedim jer nisam stigla u Zagrebu. To mi jednostavno daje jedan veliki mir i jednu sigurnost", kazala je Ivana gostujući u "Babinjaku" IN magazina.

O njezinom čudesnom putu prema uspjehu snimljen je i dokumentarni film "Djevojka od nula dolara", no pitate li Ivanu ona vremena za filmove nema. "Ne pijem kave, nemam doma ni televizor. Jednostavno kad sam slobodna iskoristim to vrijeme za sebe i Boga, čitam Bibliju i nastojim pomoći drugima", zaključila  je Ivana.

Više pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ivana Habazin (FOTO: Marko Prpic/Pixsell) Ivana Habazin (FOTO: Marko Prpic/Pixsell)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene