Kreativna i vrijedna

Bila je Miss Hrvatske, no nikada se nije gurala u prvi plan. Progovorila je o životu daleko od reflektora

Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

2006. godine ponijela je titulu Miss Hrvatske. No danas živi daleko od svjetla pozornice. Vodičanka Ivana Ergić volontira pomažući gluhoslijepim osobama, ali i izrađuje unikatne lampe.

Nekadašnja najljepša Hrvatica Ivana Ergić primila nas je u svoje rodne Vodice. Život glamura i modnih pista zamijenila je mirnijim povučenijim životom na relaciji Vodice - Zagreb. Trenutno uživa snimajući reklame za susjedne zemlje.

Pogledaj i ovo Marko Škugor (Foto: PR) - 6 Prezgodna Ivana Najljepša hrvatska misica u novom romatičnom spotu Marka Škugora

"Jedan dan sam u prekrasnom spotu, a sljedeći dan glumim veterinarku pa sam u štali sa kravama. Ali i jedno i drugo mi je podjednako drago vjerovao ili ne, jednostavno drukčije je i onda promatraš kako tako nečemu pristupiti", otkriva Ivana Ergić koja i dalje radi punom parom no sve nekako potiho.

Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

Iako je u dugogodišnjoj vezi sa šibenskim poduzetnikom, lijepa Ivana još se ne vidi u ulozi supruge - točnije, bračna luka je ne privlači.

Kad se povuče na osamu Ivana najviše voli razmišljati o svojem hobiju. Izradi unikatnih lampi s fotografijama.

"To su uvijek nečije životne priče, neke ljubavne priče, uglavnom je uvijek neka ljubav u pitanju - prema djeci, prema prijateljici, prijateljstvo. I najveća nagrada mi je kada su oni zadovoljni – iznenađeni. Ovi koji ju dobiju tu često poteknu i suze pa se onda ja skupa s njima radujem", otkriva Ivana.

Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Ivana Ergić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Ivana izrađuje sjenila ali i postolja za lampe od drveta. U šali kaže da mašta radi svašta pa joj ni ne treba mnogo rada jer priroda za nju već odradi teži dio zadatka.

Mlada, lijepa, talentirana i uspješna - Ivana je osoba koja će nas u budućnosti ne sumnjamo još mnogo iznenađivati, a što nam je još kazala pogledajte u video priči.

Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivana Ergić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Više pogledajte u prilogu IN magazina. In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene