Bivša Miss Universe Ivana Delač dala je vrlo iskreni intervju o krahu svog braka.

Galerija


Ekskluzivno za IN magazin o svojem novom životu i planovima za budućnost govori bivša Miss Universe Ivana Delač.

Vezani članci In Magazin: Koju pjesmu odabrati za prvi ples? - 1 Je li i vaša među njima? Otkrivamo najpopularnije pjesme koje mladenci u Hrvatskoj biraju za prvi ples Najteža uloga u karijeri Ecije Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić uspjela vratiti osmijeh na lica ljudi koji su u potresu ostali bez toplog doma

Našem Davoru Gariću povjerila je kako je oduvijek bila žena koja se sa svim problemima nosila uzdignute glave. Nema razloga, kaže, da tako ne bude i u ovom trenutku kad započinje svoje novo životno poglavlje.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr)
Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Podsjetimo, Ivana je ovoga tjedna potvrdila da se rastaje od supruga Ivana Đole nakon 13 godina zajedničkog života. Ivana je prije dva mjeseca predala papire za razvod i to nakon njegovih problema sa zakonom.

"Nažalost, situacija nije nimalo drugačija od svakog drugog prosječnog hrvatskog para. Kad idete pred oltar mislite da je zauvijek i jednostavno nikad ne očekujete da će tako nešto završiti jer idete otvorenog srca. Situacije se kroz godine mijenjaju i život nosi svoje", započela je uvijek dobro raspoložena Ivana koji ni u teškim trenucima ne gubi optimizam.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr)
Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Ja te znam kao jaku ženu koja zna što želi u životu, koja ima svoju viziju i snove", poručio joj je Davor, a Ivana kratko odgovorila kako je i dalje takva.

U ovoj situaciju ju ne brine ništa, iskreno priznaje, jer sve odluke u životu donosi promišljeno, realno i staloženo.

38-godišnja ljepotica za 10 godina se vidi kako plovi mirnom lukom, s puno posla, okružena prijateljima koji su uvijek uz nju, a tu je i njezin sin Noa kojeg će podržati u svemu što želi u životu.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr)
Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)

"Ja imam supruga koji će nadam se pobijediti u svemu onome što je pred njim i nadam se da će Noa brzo vidjeti svog tatu", odgovorila je Ivana na pitanje boji li se statusa samohrane majke. "Ne želim se tako nazivati, a tu su i suprugova i moja obitelj koje su potpora."

Što je još bivša misica otkrila našem Davoru, saznajte u videu.