Hrabro ide dalje

Bivša Miss Universe s osmijehom na licu nakon razvoda: "Ne želim se nazivati samohranom majkom!"

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) +0 Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar) Galerija

Bivša Miss Universe Ivana Delač dala je vrlo iskreni intervju o krahu svog braka.

Ekskluzivno za IN magazin o svojem novom životu i planovima za budućnost govori bivša Miss Universe Ivana Delač.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Našem Davoru Gariću povjerila je kako je oduvijek bila žena koja se sa svim problemima nosila uzdignute glave. Nema razloga, kaže, da tako ne bude i u ovom trenutku kad započinje svoje novo životno poglavlje.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Podsjetimo, Ivana je ovoga tjedna potvrdila da se rastaje od supruga Ivana Đole nakon 13 godina zajedničkog života. Ivana je prije dva mjeseca predala papire za razvod i to nakon njegovih problema sa zakonom.

"Nažalost, situacija nije nimalo drugačija od svakog drugog prosječnog hrvatskog para. Kad idete pred oltar mislite da je zauvijek i jednostavno nikad ne očekujete da će tako nešto završiti jer idete otvorenog srca. Situacije se kroz godine mijenjaju i život nosi svoje", započela je uvijek dobro raspoložena Ivana koji ni u teškim trenucima ne gubi optimizam.

Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Ja te znam kao jaku ženu koja zna što želi u životu, koja ima svoju viziju i snove", poručio joj je Davor, a Ivana kratko odgovorila kako je i dalje takva.

U ovoj situaciju ju ne brine ništa, iskreno priznaje, jer sve odluke u životu donosi promišljeno, realno i staloženo.

38-godišnja ljepotica za 10 godina se vidi kako plovi mirnom lukom, s puno posla, okružena prijateljima koji su uvijek uz nju, a tu je i njezin sin Noa kojeg će podržati u svemu što želi u životu.

Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) Ivana Delač (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)

"Ja imam supruga koji će nadam se pobijediti u svemu onome što je pred njim i nadam se da će Noa brzo vidjeti svog tatu", odgovorila je Ivana na pitanje boji li se statusa samohrane majke. "Ne želim se tako nazivati, a tu su i suprugova i moja obitelj koje su potpora."

Što je još bivša misica otkrila našem Davoru, saznajte u videu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene