Tko bi odolio!

Naša lijepa slastičarka proslavila rođendan okružena zvijezdama hit-showa, pogledajte što im je pripremila!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak proslavila 34. rođendan - 3 Ivana Čuljak Ivana Čuljak proslavila 34. rođendan - 2 Ivana Čuljak proslavila 34. rođendan - 1 Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Albina Grčić, Lucija Lugomer i Ivana Čuljak +13 Ivana Čuljak i Pedro Soltz Galerija

Slastičarka Ivana Čuljak proslavila je 34. rođendan u krugu kolega iz showa "Ples sa zvijezdama", te im pripremila razne slastice koje podsjećaju na Meksiko.

Ivana Čuljak(34) jako je ponosna na svoje godine. Cijela rođendanska zabava bila je u meksičkom stilu, a to je zbog velikog Meksičkog praznika "Cinco de Mayo" koji se obilježava baš na dan kada se slastičarka rodila, 5. svibnja. Smatra da se ljubav prema Meksiku dogodila tijekom njezinog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Pogledaj i ovo Maja Šuput dobila tortu	 - 1 hit trenutak! Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

Vrckasta Ivana otkrila je i kako se rade tako dobri kolači.

"Samo morate malo probati i to je to", rekla je uz smijeh. "Moramo biti malo disciplinirani u kuhinji jer da ja sve pojedem što napravim, to nebi bilo dobro", dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Povodom rođendana, pale su i lijepe želje njezinih kolegica iz showa. Pjevačica Albina poželjela joj je da uvijek ostane tako vesela, optimistična i vedra.

"To je nešto što nju najviše karakterizira.", nadodala je. Plus size model, Lucija Lugomer također joj je zaželjela puno sreće, zdravlja, mira i dobrog osmijeha.

Također, čestitkama se pridružio i glumac Asim Ugljen koji se našalio: "Ja se napokon planiram skinut gol i pokazati svoj plesni super talent, a to je plesni striptiz".

Asim je ponosno otkrio da đ je on u tome najbolji, te se krenuo dalje skidati: "Evo za sve gospođe doma!".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Ivana je otkrila kako joj slastice nisu prvi izbor kada je hrana u pitanju. "Slastice? Pa ne, slastice nisu moj prvi izbor. Ja obožavam slana jela i obožavam ih kuhati, ali ako bih morala nekome nešto spremiti, to bi uvijek bilo slatko. Jer je slatko najslađe", izjavila je slastičarka.

Također otkrila je da od slanog najviše voli pripremati pite te da obožava pokazivati kako to ona rukama razvlači tijesto. Kada putuje, rado drugim susjedima priprema pite jer su one kako kaže, njezin "drugi talent".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin +1 Maja Šuput Celebrity Sinčić Maje Šuput postao je pravi frajer, ponosna mama pohvalila se fotkama koje su sve raspametile!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Vidoje Ristović +14 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Srpski mediji raspisali su se o reakciji oca Vidoja Ristovića kad je čuo za tužnu vijest, a prijatelj se prisjetio posljednjeg razgovora

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene