Zak je velikim koncertom u Čakovcu Međimurcima čestitao njihov rođendan, točnije Dan županije. Okupljeno mnoštvo njemu je pak bilo najljepši rođendanski dar. Kako se osjeća zakoračivši u četrdesetu, otkrio je našoj ekipi.

Galerija


Ivan Zak ponovno je dokazao da je jedini svojim obožavateljima. A po njihovim reakcijama da se naslutiti kako će tako i zauvijek ostati. No, kako kažu stihovi njegove nove pjesme, "idu dani", pa je tako Zak nedavno zakoračio u četrdesetu godinu. I dok je ranije nerijetko priređivao velike rođendanske tulume, ove se godine odlučio za nešto mirniju varijantu.

Vezani članci PR Nove Tisak plus prodavaonice - Rab i Čakovec Severina i Petar Grašo izveli Virujen u te	 - 3 Glazbenici i publika ponovno zajedno: Sve više pjevača s uzbuđenjem najavljuje koncerte!

"Moram reći da sam bio u krugu prijatelja, ali su me ugodno baš iznenadili. Imam najbolje prijatelje, priredili su mi feštu'', otkrio je. 

Poznati kantautor to nam je povjerio na velikom koncertu u Čakovcu gdje se okupilo mnoštvo od nekoliko tisuća ljudi. O svojoj intimi nikad javno ne govori, ponešto tek možemo naslutiti iz stihova koje potpisuje. No kad su obožavatelji u pitanju, nema zadrške. I ove godine nisu zaboravili za rođendan darivati svojeg miljenika:

Ivan Zak (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Ivan Zak (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

''Nedavno su me na jednom koncertu prije mog rođendana obasipali poklonima, tako da sam natrpao cijelu stalažu u studiju sa njihovim poklonima. Iznenadili su me, dobio sam i torte, i kojekakve originalnije poklone. Došli su fanovi čak iz Francuske, Njemačke da mi čestitaju rođendan. To je bio cijeli red."

A evo i kakve su njegove rođendanske želje:

"Kad sam bio mali, onda su više bile one materijalne, tako je to kad si klinac, a sad ti je najbitnije da si zdrav i da sljedeće dočekaš u zdravlju veselju i da se dogodi još koji hit. Volio bih nakon ovih nekih velikih koncerata napraviti još koji do idućeg rođendana!"

Ivan Zak (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Ivan Zak (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Iako se glazbom bavi više od dva desetljeća, nije se umorio. Glavni pokretač i dalje mu je publika koja je i u Međimurju dva sata s Ivanom pjevala uglas:

"Uvijek ti je na koncertima najljepše kad ti se dogodi ta konekcija, ta kemija između publike i tebe, i onda ti prođe dva i pol sata kao 15 ili 20 minuta. Fanovi su ti koji ti daju energiju, koji te dižu, i kad si najumorniji, nakon puta, nakon nekoliko nastupa, ili ti nije bio neki dan, kad se popneš na binu i osjetiš taj povrat energije, to je zaista nešto što te uvijek nosi i fura."

Ivan Zak (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Ivan Zak (Foto: PR) Foto: PR

A obožavatelji su i njegova inspiracija. Stoga će u njegovu studiju uskoro biti dovršena još jedna pjesma. Glazbenik nam je prišapnuo da ima pravi ljetni hit:

"U studiju spremam ovih dana novi ljetni hit. Mada imam nekoliko ljetnih pjesma koje bi mogle obilježiti nadolazeće ljeto, ali nisam se još odlučio. Baš sam sinoć u studiju uspoređivao pjesme, nisam se još sa ekipom odlučio koja bi to pjesma bila. Što će presuditi u naredna dva, tri dana, vidjet ćemo."

A što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.