Brojne novosti

Udarni tempo za Ivana Zaka: Omiljeni glazbenik odlučio se za velike poslovne promjene!

Ivan Zak (FOTO: PR) Ivan Zak (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak (FOTO: PR) Ivan Zak (FOTO: PR) Ivan Zak (FOTO: PR) +0 Ivan Zak (Foto: PR) Galerija

Ivan Zak zadnjih tjedana putuje, nastupa i snima, a odlučio se i na neke promjene.

Ivan Zak posljednjih tjedana ima udarni tempo. Dovršava svoj dugoočekivani album, a u pauzama između brojnih koncerata u domovini i inozemstvu stigao je snimiti ne jedan, nego dva spota. Nove pjesme naći će se na novom nosaču zvuka. Vjerujemo da bi više od svega ovaj radoholičar sam sebi katkad poželio laku noć, no s obzirom na pun raspored, vremena za odmaranje nema. Laku noć stoga je poželio nekom drugom:

Pogledaj i ovo In Magazin: Boban Rajović - 3 Otkrio veliku vijest! Životni put jednog od najpopularnijih pjevača u regiji nije bio nimalo lak: Počeo je kao čistač i taksist, a danas puni dvorane diljem Balkana!

"Laku noć" prvi je u nizu od četiri potencijalna hita, kojima će popularni glazbenik uskoro razveseliti svoju publiku

"Na tom albumu će biti zadovoljena publika koja voli moj stari potpis, moj stari zvuk iz 2011. i publika koja prati trendove. Tu će biti sve.", kaže nam. 

Ivan Zak (FOTO: PR) Ivan Zak (FOTO: PR)

Ivan je odlučio i srušiti stereotipe o tome kako je sedma godina u vezi uvijek krizna. Naime, upravo prije 7 godina obznanio je ''Bolju od najbolje'', a sad joj poručuje da je za njega još uvijek Naj Naj:

Zak u rukavu ima hit, ali čini se i nasljednicu velike uspješnice "Bolja od najbolje" te otkriva da je pjesma "Naj, naj", nastala prije nekoliko godina, upravo u vrijeme kad je izbacio neke od svojih najvećih hitova. No da je podijeli s publikom, čekao je pravi trenutak.

''Siguran sam da se kod ove pjesme nisam prevario, da će pjesma "Naj, naj" sad doživjeti svojih pravih pet minuta, jer nekako sam uspio zadržati na njoj svoj potpis, a zadovoljit ću zvučno i aranžmanski sigurno i trendove, tako da sve zajedno kad to zbrojiš , to je sigurno dobitna varijanta'', siguran je. 

Ivan Zak (FOTO: PR) Ivan Zak (FOTO: PR)

Glazbenik uvijek spreman za nove izazove, u spotu je isprobao i sasvim posebene naočale:

"Dobio sam naočale kroz koje sve vidim drugačije, a to ćete vidjeti o čemu pričam u mom novom spotu.", kaže nam. 

No obožavatelji Ivana Zaka navikli su na sjajnu atmosferu na njegovim koncertima. A tako je bilo i na njegova dva koncerta u češkoj metropoli.

Ivan je uspio ukrasti i nešto vremena za razgledavanje Praga koji ga je oduševio. A taj će osjećaj kod njegove publike izazvati i najava nadolazećih koncerata:

''Tu je Arena Split, Arena Varaždin, nagodinu možda i Arena Pula, zatim Tivoli Ljubljana. Tu će biti niz od nekoliko ozbiljnih koncerata gdje ćemo nastaviti tu turneju koju smo započeli , moja ekipa i ja u Areni Zagreb. ", najavljuje. 

Glazbenik se nakratko vratio i u školske klupe, kako bi razveselio najmlađe. Prvašići u novouređenoj školi u Gornjem Desincu - u školsko su doba uplovili pjevajući. A s kim drugim, nego s bivšim učenikom njihove škole. Ali ni tu novostima nije kraj.

Ivan Zak (FOTO: PR) Ivan Zak (FOTO: PR)

"Promijenio sam i suradnike u mom timu. Okupio sam novi bend. Radujem se novim iskustvima i željno iščekujem nove nastupe da osjetim novi puls i novu energiju svoje publike nove, one koja će tek doći, i ove moje stare publike do sada.", otkriva. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene