Koji blamovi!

Otkrili svoje najneugodnije trenutke: "Šlic mi je bio otkopčan, doslovno su mi gaće virile"

Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Ivan Zak (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Svima se zna dogoditi ponekad onaj nezgodni trenutak. Ivan Zak prisjeća se kad je matrica preskočila, Indira Levak pala je tijekom prijenosa uživo, a ni Kedžo nije uvijek bezgrešan...

Neugodnosti se događaju svima, no ako živite pod svjetlima reflektora, svaki vaš gaf ili situacija u kojoj stvari krenu u neželjenom smjeru naći će se pod kritikom javnosti. Nekih neugodnih trenutaka iz svojih karijera prisjetile su se domaće zvijezde, koje na to danas gledaju sa smiješkom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

"Nisam mogao doći s bendom i pjevao sam na matricu, a matrica je preskočila na pola pjesme, to je bilo nešto najgore, ali to se mora preživjeti", rekao nam je Ivan Zak. "Išla je kao kad DJ radi remix i išla je ta dva zvuka u krug, stao sam i što sad, onda mi je u trenu proradio kliker: pa ima i gorih stvari u životu, nije to kraj svijeta i pozvao sam tamburaše koji su bili iza stagea i oni su brzo došli. Ja sam rekao publici da moj bend nije ovdje i onda smo uživo odsvirali tu pjesmu, i to je prošlo. Sada sam spremniji za neki novi blam", dodao je Zak.

Ivan Zak (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ivan Zak (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Otada Ivan više ne pristaje na matrice ni pod razno. No neki put matrice bi spasile stvar jer glazbenici često i zaborave tekst pjesme. "Ne možeš na sve biti pripremljen, nosiš se sa svakom situacijom da izvučeš najbolje iz nje, dogodi mi se da pomiješam tekst kad pjevam svoje pjesme jer jako puno mijenjam u nastajanju, rijetko kad izmijenim dok, recimo, kad pjevam od drugih, zapamtim sve napamet i onda muk, izmislim novi tekst u sekundi", komentirala je Antonija Šola.

Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar)

A i padovi su česta pojava. Ljubljenje poda u više su navrata osjetili bivši i sadašnji članovi Colonije, a strah se uvukao u kosti i onima koji još nisu pali. "Pjevala sam za Miss Hrvatske u velikom šatoru, bilo je užasno vruće, imala sam štikle 15 cm, dolazim s tamburašima na stage, snima me kamera cijelu figuru i samo ostane glava, ja sam pala u live prijenosu i to i dandanas prepričavaju i gledaju i smiju se, smijem se i ja", prisjeća se Indira Levak.

Damir Kedžo nema baš velike blamove, no osoba je koja ne podnosi alkohol baš najbolje. "Napravim stvari kojih me sram i ispričavam se ujutro, upravo to, i dogodilo mi se dva, tri puta, ali su ti ljudi i dalje u mom životu i hvala što me podnose." Iako je za razliku od Maje Janko Popović Volarić mudrije zborio, svoj će prvi televizijski nastup pamtiti do kraja života. Baš kao što se voditeljska gaža usjekla duboko u sjećanje njegovoj kolegici Ani Vilenici.

Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Davor Puklavec/PIXSELL)

"Prvi festival na koji sam išao s Dadom Matanićem - "Majka asfalta", zvali su me na televiziju i cijelu emisiju, sat i pol, sam razgovarao i cijelo vrijeme su mi se smijali. Prvi takav intervju, šlic mi je bio otkopčan, doslovno su mi gaće virile".

A što su još otkrili Ana Vilenica i Stjepan Hauser o svojim blamovima, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene