Sasvim iskreno

Iva Majoli progovorila o privatnom životu, ali i o svojoj novoj funkciji u vrhu svjetskog tenisa

Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) +0 Davor Garić i Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Jedna od naših najboljih tenisačica svih vremena Iva Majoli dobila je ponudu da se vrati na teniske terene. Ipak, ideju je glatko odbila, a nama je otkrila i zašto. Iva od nedavno ima i novu funkciju u vrhu svjetskog ženskog tenisa pa je vremena za privatni život i ljubav sve manje. S ovom proslavljenom tenisačicom družio se naš Davor Garić.

Poslije dugo vremena u nekom intervjuu Iva Majoli otkrila nam je da trenutačno puno putuje, možda čak i više nego dok je igrala.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

''Putujem dosta, baza mi je i dalje u Hrvatskoj, ali puno sam u Americi, puno sam u Rusiji'', otkrila nam je.

Najzanimljivije je i najsvježije to što je nakon čak 80 godina postala prva Europljanka koja je ušla u sam vrh tenisa.

''Pa da, ušla sam u board WTA Toura. Moja funkcija počinje od US Opena. Brinem se o prvih 20 igračica na svijetu'', objasnila nam je.

Evo što nam je rekla o sjećanju na svoj Roland Garros 1997. godine.

''Davno, kao da je to bio neki drugi život. Svake godine kad dođem na Roland Garros uvijek su to lijepa sjećanja, ima velika slika, možeš pokazati svojim prijateljima, djetetu'', priča nam, a prisjetila se i kakav je to osjećaj kad osvojiš nešto što je vrh u karijeri tenisača.

''Kad sam vidjela ždrijeb i Steffi Graf u četvrtfinalu, razmišljala sam - nema šanse, nikad ju nisam dobila. U finalu me dočekala Hingis, koja je te godine nije izgubila nijedan meč. I bilo je OK, ja sam stvarno svoje napravila, pa sad što bude, bude. Bio je to 100., jubilarni Roland Garros, došla sam na teren, tresla sam se, u zagrijavanju nisam pogodila lopicu. Mislila sam, ako ovako krene meč, zemljo, otvori se. Ali, evo, nekako sam se sabrala i rekla samoj sebi - samo se fokusiraj, gledaj lopticu, zaboravi što se oko tebe događa. I, eto, bio je to moj dan, i odigrala sam najvjerojatnije meč života'', prisjetila se Iva.

Što radi Iva Majoli kad nije tenis u pitanju?

''Pokušavam što više vremena biti s kćerkicom, ona isto igra tenis, škola je tu. Bavim se i organizacijskim dijelom...'', rekla nam je za kraj.

Ostatak razgovora pogledajte u našem videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene