Iva Leko nerado govori o obiteljskom životu, no ovaj je put napravila iznimku.


Jerko Leko i njegova supruga Iva u braku su pet godina, no čini se da im baš i ne cvjetaju ruže. Početkom godine navodno ga je izbacila iz stana zbog nevjere, a Iva ni danas ne nosi prsten pa mnogi nagađaju da par još nije izgladio razmirice. Ipak, zbog djece njeguju korektne odnose.

Vezani članci Jerko Leko (FOTO: Instagram) Ekskluzivno! Oglasio se Leko: Nogometaš progovorio o "vezi" sa studenticom Slika nije dostupna Jači od razvoda: Ljubavi su dali novu šansu?

Lijepa Iva svoju je privatnost odlučila zabarikadirati daleko od očiju javnosti. Početkom godine na naslovnice žutog tiska došla je navodna priča o krizi njezina braka s nogometnim trenerom Jerkom Lekom pa je o svemu odlučila šutjeti.

''Jednostavno imam jako loša iskustva što se takvih stvari tiče, onda se to tako malo preuveliča i ne bih o tome pričala'', kratko je samo prokomentirala Iva za IN magazin.

Jesu li zakopali ratnu sjekiru, Iva nije htjela otkriti. Radije se prisjetila svojih manekenskih uspjeha. Iako bi i danas lako poharala modni svijet, što se modelinga tiče – umirovljena je.

''Modeling se više nekako meni i prije bazirao izvan granica Lijepe naše. Budući da sad imam dva mala sinčića, onda ne mogu otići sama, tako da zapravo radim s prijateljima s kojima sam surađivala i prije'', otkriva Iva.

Iva je diplomirana ekonomistica i sada se bacila u biznis s nekretninama. Želi dokazati da žene mogu itekako dobro zarađivati na račun svoje pameti, a ne samo izgleda, poput svjetskih top-modela koji inkasiraju izdašne iznose.

''Zarađuju masne honorare! Ja ne znam iskreno o kojim ciframa govorimo, koliko one točno zarađuju, ali vjerujem da su to milijuni! Sigurno jesu! To su svjetske kampanje i to se ne može mjeriti niti s Europom, a kamoli s nama!

A svojim sinovima ne misli pametovati što je za njih najbolje u životu. Kako oni sami odluče, tako će i biti!

''Nikad ništa ne gledam jako surovo. Ja sam, što god oni ikad u životu budu radili, tu da stanem uz njih, da ih podržim, i da ih poguram što je više moguće. Nisam jedna do onih koja svoje dijete vidi kao nešto najbolje. Mislim da sam dosta realna, tako da ću uvijek stati iza onoga što oni odaberu'', iskrena je bila manekenka.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.