Iskreni intervju

Mia o pokojnoj sestri Eni: 'Znam još nekad pričati s njom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svojoj najnovijoj ulozi Mia Begović glumi divu. To joj je, kaže, jedna od najzahtjevnijih uloga ikad jer ju je javnost i u stvarnom životu katkad doživljavala kao divu. Glumica je našoj ekipi ispričala sve o strasti koja je pokreće, majčinstvu, bivšim brakovima, novim ljubavima, ali i na koji način njeguje uspomenu na svoju sestru Enu.

Iza Mije Begović brojne su uloge, uglavnom snažnih, upečatljivih žena. U najnovijoj satiri o kulturno-političkoj stvarnosti Lijepe naše, jednostavnog imena ''Made in Hrvatska'' glumi glumicu, divu. Šali se - mnogi će reći da glumi divu sličnu sebi. Stoga joj je Amanda Pištalo, koju utjelovljuje, velik izazov.

Pogledaj i ovo Mia Begović Prošle su 22 godine Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

Kako je biti dijete slavnih u Hrvatskoj - Ivana Kovač, Aki Rahimovski i Mia Begović znaju!

'Što je diva? Diva ima to nešto, kako hoda, to je taj možda faktor X, ili tokom godina igranja takvih uloga, jakoih žena, specifičnih karaktera, ubiti ono što nam se čini možda malo previše, al se divimo takvim ženama', kaže Mia.

O divama se nerijetko govori i prepričava. Često je i njezin život punio naslovnice tabloida. Mnogi su tako zapamtili kada je njezin bivši suprug promijenio brave zajedničkog stana. Mia se tada sa svojom kćeri Majom Lenom, kampirajući ispred stana, borila za objašnjenje i pravdu.

'Ja bi volila da sam mogla malo drugačije reagirat, da sam mogla biti mudra, ali ja sam ponekad, ne mislim da je to bilo mudro, i nije lijepo izgledalo, jer nisam imala svježe obojanu kosu, i to su mi ljudi zamjerili. A znate što ću vam ja reći, baš me briga. Mia Begović sam i kad imam izrast i kad sam bez izrasta', rekla je Mia. Danas ta kalvarija, tvrdi, nije ni najmanje utjecala na njezinu snagu i ljubav prema životu.

O njezinu se privatnom životu zna tek da je imala dva braka. S Ronaldom Lopatnyjem, ocem Maje Lene, i drugim suprugom Željkom provela je po deset godina. O bivšima sve najbolje, kaže. A o mogućnosti za treću sreću tek da je ona, kada su veze u pitanju, pomalo konzervativna.

Posebno je slaba na svoju sestru Enu. I 15 godina kasnije, Mia na svoj način čuva uspomenu na nju.' Razmišljam šta bi ona napravila, e tako i sada, gotovo sve korekcije, životne. Doduše znam, ponekad pričam s njom ''znam da se tebi to ne bi svidjelo, ali rekla sam ti imam pravo na svoje mišljenje''. jako smo se lijepo nadopunjavale. i to je bilo veliki blagoslov poznavati jednu takvu divnu ženu. I da me ona izabere da joj budem prijateljica, bila sam sestra', rekla je.

Cijeli intervju s glumicom pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene