u inMagazinu

Intervju sa Stjepanom Perićem: Omiljeni policajac Ljubo vraća se u Oštrovac

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simpatični policajac Ljubo iz Oštrovca, osvojio je brojna srca gledatelja, a sljedećeg tjedna ponovno se vraća u omiljeno selo. U ekskluzivnom intervju za inMagazin progovara o svom liku, glumačkom pozivu, ali i o svojoj djevojci.

Nakon što je dobio premještaj kao viši inspektor u Zagreb, simpatični policajac Ljubo ponovno se vraća u Oštrovac koji mu je prirastao srcu, a kako sam kaže - uloga pomalo zbunjenog policajca u hit seriji 'Kud puklo da puklo', Stjepanu Periću jedna je od dražih.

Pogledaj i ovo showbuzz O ženama Uz policijske stvari, otkrio nam je i one privatne!

Vincent Banić osim o ulozi u Kud puklo da puklo, progovorio i o privatnom životu

Samo za kamere inMagazina, Stjepan je progovorio o tome kako mu je igrati ulogu Ljube, kakvim se glumačkim trikovima služi u privatnom životu, ali i otkriva zašto više nije na listi najzgodnijih glumaca.
Ističe kako ga jedna stvar posebno uveseljava, a to je kada mu prilaze policajci. 'Policajci reagiraju jako pozitivno, obraćaju mi se s kolega, neki dan sam parkirao ispred neke pekare i trojica njih stoje i kad su me vidjeli kažu aaaa, ma mogao si parkirati i u pekaru!', dodaje Stjepan.

A što je Stjepan rekao o svojoj djevojci, makedonskoj glumici Jeleni Jovanovoj te kakvi su im planovi za budućnost, ne propustite pogledati u petak u inMagazinu od 17 i 20 sati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene