Snovi se ostvaruju!

Slavko Sobin otkrio zašto nikad ne bi mogao biti nogometaš i u što je ludo zaljubljen

Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Plesni pokreti (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin, Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin (Foto: Nova TV) +0 Slavko Sobin (Foto: Instagram) Galerija

Glumca Slavka Sobina, pobjednika showa ''Ples sa zvijezdama'', trenutačno gledamo u ulozi ljubomornog i posesivnog prevaranta Igora Šarića u popularnoj seriji ''Drugo ime ljubavi''. Ovaj simpatični Splićanin našoj je Paoli Valić Bekić otkrio najzabavniju anegdotu sa snimanja serije te zašto je toliko zaljubljen u tetoviranje. Saznajte i zbog čega vjeruje da se u životu snovi doista ostvaruju!

Našeg proslavljenog glumca Slavka Sobina trenutačno gledamo kao Igora Šarića u seriji "Drugo ime ljubavi", pa nas je zanimalo kako se snašao u toj ulozi. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Volim ovaj format, super je ekipa i jako predano radimo. Što se toga tiče, baš uživam. Uloga mi je dobro legla, on je na papiru neki negativac, ali zapravo je veliki emotivac i zaljubljen je u Lolu na neki bolestan način, ali u pitanju je ljubav, što je opet dobro. Što dalje epizode odmiču, doživjet će puno šokova, jako visokih emotivnih situacija, tako da guštam, imam što igrati", priznao nam je Slavko.

Na setu uvijek ima anegdota, ludosti i zanimljivih situacija.

"Napokon imam jednu anegdotu koju mogu ispričati. Ima jedna scena u kojem sretnem dječaka na nogometnom igralištu, koji mi je možda sin, i napisana je kompletna epizoda gdje ja njega učim igrati nogomet. Ne znajući da ja privatno nemam pojma o igranju nogometa, ali ne da ne znam, nego se bojim lopte. Tako da od jedne scene u kojoj sam trebao pokazati svoje nogometaške bravure, na kraju mi je klinac pokazivao sve", otkrio je Slavko.

Slavko se uoči početka snimanja tetovirao zaozbiljno, kako bi skratio muke kolegicama na setu.

"Ovo je bila kao situacija 'a, baš treba bit na ruci, ajde može'. Ovo je prva vidljiva i baš je jako volim. Mak je cvijet koji jako brzo vene, tako da simbolizira ljubav, ali i prolaznost svega. I neka ja imam opravdanje jer lijepa je tetovaža", nasmijao se glumac.

Slavko je shvatio da voli glumu i da se time želi baviti još u osnovnoj školi.

"Počeo sam glumiti negdje s 14 godina, upisao sam dramski studio u Splitu. Dosta se brzo dogodila situacija u kojoj im je trebala profesionalna predstava s amaterskim glumcima, pa se dogodila uskoro i prva premijera. Onda sam otišao van studirati i isto se slučajno to dogodilo jer mi je brat studirao vani pa me povukao i dobio sam stipendiju. Sve u mojoj karijeri događalo se nekim prirodnim ritmom. Ima možda godine-dvije kada sam sam sebi rekao da sam glumac i da time zarađujem za život. Nemam niti jedno drugo zanimanje, tako da, eto, snovi se ostvaruju", zaključio je Slavko.

Vidjeli smo i da je vrlo vješt na plesnom podiju, Slavko je naime pobijedio u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

"Jako bih se volio razvijati u tom smjeru. Zapravo smo Gabrijela i ja napravili suradnju s Petrom Jeričević i Hrvatskim plesnim sportskim savezom jednu plesnu predstavu koja govori o tom našem putu. Trebala se prikazati u nekoliko gradova, ali je ispalo jako dobro sve pa nastavljamo dalje. Gabi i ja se viđamo, stvaramo neke nove koreografije, uživamo u tome. Meni je samo smiješno kad mi daju zahtjevnu koreografiju Gabrijele Pilić i ja to mogu, ali stavi me u klub i ja mislim da mogu, uvjeren sam da sam razbacan po podiju, ali onda mi dođu prijatelji i pitaju što mi je i jesam li dobro", priznao je.

Kao svaki glumac, i Slavko ima želju silno odigrati neke posebne uloge.

"Ja bih volio kao što je Adrian Brody imao 'Pijanista', ali da se svira violina pa da napokon do maksimuma spojim te dvije stvari. Užasno je bitno prestati zvati stvari snovima i postaviti ih kao ciljeve, radit prema tome i dođe sve na svoje", poručio je Slavko.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene