Zahvaljujući ulozi u filmu 'Desetka', prije 36 godina, Bo Derek postala je seks simbol i ikona 80-ih. U zlatnom kostimu i kosom u pletenicama, posteri s njezinim likom bili su jedni od najprodavanijih na svijetu.


Slavna Bo Derek nedavno je posjetila i Monaco gdje se zajedno s ostalim televizijskim zvijezdama družila na Monte Carlo TV festivalu.

Maddie Ziegler: Ima 12 godina, MILIJARDU pogleda na Youtubeu i već je svjetski slavna!

Vezani članci Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Ovisnost i estetski zahvati učinili su svoje: 80-ih je bila seks simbol, no danas je neprepoznatljiva Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Golupčići već 3 godine skrivaju detalje veze, no sinoć su imali prvo službeno pojavljivanje u javnosti

U ekskluzivnom razgovoru s našom novinarkom Ivanom Nanut, 59-godišnja glumica progovorila je o tome kako se nosi s godinama, što misli o seks simbolima nekad i danas, te koliko je zabavljaju predrasude oko plavuša.

'Prije nisam mnogo o tome razmišljala o tome da sam seks simbol, a tako je i danas. Ali prilike i uloge za žene općenito su bolje', kaže legendarna ljepotica koja se borila i stereotipima o plavušama. 'Uz pozitivno prihvatite i negativno. S obzirom na to da sam bila u poznatim filmovima, to je bila mala cijena. Nikada se nisam trudila dokazivati nekomu', poručuje Bo.

69-godišnja Bo i dalje aktivno radi, te se uspješno nosi sa starenjem. 'Fizički nije lako, katkad se iznenadite kako izgledate. Tu su i bolovi. Bila sam vrlo aktivna i danas to plaćam', kaže slavna plavuša.
 

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook