nakon Farme

Kristina o Anamariji: 'Nebitna je, ne bi je ni primijetila u vanjskom svijetu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok se na izoliranom seoskom imanju već kuju novi planovi i stvaraju novi klanovi, Kristina uživa u vanjskom svijetu.

Farmeri su ovog vikenda ostali zatečeni gubitkom Kristine Pilko Demirkiran, koja je u dvoboju piljenja grede izgubila od Anne. Jedna od najpopularnijih farmerica vanjskom svijetu vratila se s osmijehom na licu, iako su mnogi očekivali da će biti jedna od onih koje ćemo gledati u finalu.

Pogledaj i ovo showbuzz Farma nije pakao Roman: 'Nije sramota izgubiti od takvog čovjeka'

Pijane dogodovštine: Anna počela plakati da privuče pozornost

Bivša farmerica, kaže, lako se naviknula na život bez tehnologije, šminke ili drugih luksuza, ali ono što svim farmerima na kraju najteže pada je suživot na imanju. 'Uživala sam u poslovima i radila sam ih stvarno sa srcem. Divno je bilo. Stvarno sam uživala u svakom trenutku rada na selu. Međuljudski odnosi su ti gdje čovjek kaže da ili ne ili ulazi u neke konflikte, ili radi određene poteze', kaže Kristina koja je prošla niz napetih situacija s gazdaricom Anamarijom.

'Ona je meni nebitna u vanjskom svijetu ne bih je uopće primijetila i u vanjskom svijetu bih naše konflikte riješila na daleko drugačiji način, što ne znači da sam u kući glumila. Bila sam iskrena sto posto, međutim u kući sam osuđena da ju moram gledati i da moram živjeti s njom', poručila je.

 

#farmahr Dvoboj pilama je presudio, Kristina odlazi

A photo posted by Farma - novi početak (@farma_hr) on


Sutkinja u kickboxingu jednako je stroga prema svima pa je tako i Annu u dvoboj izabrala zbog "faula". Od svih će joj farmera najviše nedostajati Sara i njihovi sastanci kod kupusa, ali prognoze oko pobjednika nema jer, tvrdi, ovo je neizvjesna igra.

Sve o FARMI čitajte na službenoj stranici farma.dnevnik.hr

A projekt "Felfie" nastavlja se i ovog tjedna!

Bili ste iznimno marljivi u posljednjih tjedana dana pa tako sada čak 113 felfija krasi našu webstranicu. Felfie je, podsjetimo, verzija selfija s nekom životinjom, zanimljivim objektom sa seoskog imanja ili pak s nekim idiličnim prizorom iz prirode.

Kada se broj prikupljenih felfieja popne na 150, u suradnji sa SPAR-om, Nova TV će pomoći donacijom potrebitoj udruzi koja se brinu o životinjama. Budući da nam nedostaje još samo 37 felfieja do rpve donacije, šaljite nam i dalje svoje fotografije putem #FelfieHR ili maila felfieHR@novatv.hr!  

 

A photo posted by Farma - novi početak (@farma_hr) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene