I poslovno i privatno

Helena Minić Matanić u osobnom intervjuu za IN magazin: ''Neko treba raditi na natalitetu u ovoj državi, pa smo Dado i ja to odlučili''

Helena Minić Matanić, IN magazin - 5 Helena Minić Matanić, IN magazin - 5 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Minić Matanić, IN magazin - 3 Helena Minić Matanić, IN magazin - 5 Helena Minić Matanić, IN magazin - 1 +0 Helena Minić Matanić, IN magazin - 2 Galerija

Nije tajna da glumačko redateljski par Helena Minić i Dalibor Matanić odlično funkcioniraju i privatno i poslovno. Među ostalim, u posljednje tri godine dobili su dvoje djece. Helena uspješno balansira između snimanja i majčinstva, no vrijeme za nove projekte ipak je prepustila suprugu.

Iako kaže da posljednje tri godine ni jednu noć nije prespavala u cjelini, glumica Helena Minić Matanić, ne skida osmjeh s lica. Životna uloga majke najdraža joj je od svih koje je igrala. Scenarija nema, a svaki dan je nova, još neispričana priča:

Pogledaj i ovo Snježana Banović komentirala i kokainske zabave Naša redateljica bez zadrške oplela po Mataniću: "Ne vjerujem njegovu kajanju i mislim da uopće nije na liječenju!"

''Joooj, majka je uvijek na kušnji, nikada nisi zadovoljan, svaki dan moraš donijeti 200 odluka i za svaku tu se 50 puta preispitaš uopće jesi li dobro napravio ili nisi, hoćeš li ti njih oštetiti, zakinuti za nešto. Ma, znaš što, ja sam u 40-oj, previše toga znaš, nije dobro nekada ni previše znati. Treba se opustiti i živjeti'', zaključuje glumica. 

A upravo zbog svoje djece, trogodišnje Lole i jednogodišnjeg Maksa, početkom godine donijela je odluku koja je snažno odjeknula u medijima. Nakon devet godina napustila je Istarsko narodno kazalište. Za nju, kao majku, ondje, tvrdi, nije bilo sluha.

''Mi kad progovaramo o nekim tim stvarima zapravo želimo progovoriti na ove koji nemaju mogućnost ovako stati i bilo šta reći o svemu tome. Trenutno sam na ulici, ali baš ono, na ulici, ulici. Još uvijek sam posvećena klincima, sad šta će se dogoditi, što će se otvoriti... Nešto fiksno za sada nemam'', priča nam. 

Ipak, ističe kako joj je bivše kazalište donijelo i neke sretne trenutke. Radeći na predstavi ''Thelma i Louise'', za koju je dobila i nagradu Hrvatskoga glumišta za najbolju žensku ulogu, dogodila joj se i ljubav s današnjim suprugom. Dalibor Matanić tu je predstavu režirao. Oboje su u to vrijeme izašli iz višegodišnjih veza.

''Jedino nas dvoje smo znali i jedino nas dvoje smo vjerovali u tom trenutku'', kaže. 

Na pulskom festivalu predstavila se s dva filma - ''U ime jagode, čokolade i duha svetoga'' te s ''Egzorcistom'', na kojem je ponovno surađivala sa suprugom. Čak i uz supruga redatelja, ona je, tvrdi, uvijek bila solo igrač. Trenutačno je tako i kad su u pitanju djeca:

''Dado je u ovom trenutku u izvanrednoj produktivnoj fazi i događaju se odlični projekti i bilo bi bezobrazno od mene, kad tako moram reći, da u ovom trenutku budem zahtjevna. On mi u svemu pomaže. Podrška mi je u svemu. I to je naš dogovor'', ispričala nam je glumica. 

O sljedećoj zajedničkoj suradnji ipak će dobro promisliti. Ne samo zbog tematike. 

A na što je još Helena točno mislila, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene