Borna Ćorić sutra će napuniti 23 godine, no slavlja neće biti. Razlog je odlazak u Madrid s reprezentacijom na Davis Cup. Uoči putovanja u Španjolsku Borna nam je otkrio zašto je njegovo srce slobodno, ali i da djevojka koja će ga osvojiti mora biti jednako luda kao i on.

Galerija


Borna Ćorić trenutačno se nalazi na 28. mjestu ATP liste, no svojim uspjehom nije u potpunosti zadovoljan i preponosan na njega.

Vezani članci Borna Kotromanić Borna Kotromanić sasvim osobno o četvorici sinova, ljubavi, ali i abortusu i zamjerkama političarima Dino Drpić i Nives Celzijus Nije nemoguća misija: Saznajte koji su domaći parovi nakon bračnog brodoloma ostali prijatelji

"Jesam i nisam. Ni Marin ni ja nismo imali neku prebajnu sezonu. Marin je igrač za top pet, moj plan bio je ući u top deset. Dosta smo fulali, ali što je tu je", priznao je Borna.

Međutim, uskoro ga čekaju novi sportski izazovi. Uskoro putuje na Davis Cup u Madrid s reprezentacijom, u kojoj u posljednje vrijeme nije vladala bajna atmosfera.

"Bilo je što je bilo, to je sada iza nas. Između nas je atmosfera uvijek bila sjajna, mi smo prvenstveno svi prijatelji i nakon toga smo teniski kolege. Nikad, nikad nije bila loša atmosfera", objasnio je.

Borni su tek 22 godine, ali on ne živi tipičnim životom svojih vršnjaka.

"Nekad mi to teško pada, sigurno mi nije lako. Ove sam godine bio na putu 47 tjedana. Doma sam po nekoliko dana, najviše mi nedostaju obitelj i prijatelji, stres je stalno prisutan i ponekad me od svega zaboli glava", priznao je Borna.

Za nekoliko dana proslavit će rođendan, no nema planova za veliko slavlje.

"Nisam ništa isplanirao jer ga neće biti. Da budem iskren, mislim da ću ga prespavati. Pada mi na četvrtak, a moram igrati u ponedjeljak, pa proslava ne dolazi u obzir", izjavio je.

Slobodno vrijeme, kojeg ima jako malo, najviše voli provesti u opuštenim trenucima.

"Izlazim s prijateljima, odemo na večeru, družim se s dragim ljudima i to me najviše opušta", otkrio je mladi tenisač.

Nije tajna da Borna voli i zapjevati.

"Volim pjevati, sada me malo grlo boli pa mi glas nije prečist, ali volim pjevati. Treba mi možda čaša, dvije vina da se sasvim opustim", priznao je Borna.

U jednom nam je intervjuu Mladen Grdović otkrio da će sigurno jednog dana snimiti duet s Bornom.

"I ja i on smo jako zauzeti, ali mogu reći da se vrlo često čujemo, obožavam ga kao pjevača i prijatelja. Siguran sam da ćemo u jedno skorije vrijeme, kada me prestane boljeti grlo, snimit jedan duet", otkrio nam je Borna.

S obzirom na to da ima vrlo malo slobodnog vremena, pretpostavlja se da vremena nema ni za ljubav.

"Nema previše. Niti sam se zaljubio, jednostavno možda nisam tražio ljubav. Toliko sam u tenisu i sportu da mi je fokus previše na tim stvarima da bih gledao nešto drugo", priznao je.

Borna je na top-listama najpoželjnijih neženja, no kakva bi to trebala biti žena koja bi ga mogla osvojiti, trpjeti njegova putovanja i slično.

"Trebala bi biti luda isto kao i ja. Sigurno nije lagano s tim putovanjima, trebala bi se posvetiti meni jer nije lako živjeti mojim načinom života u nekoj ozbiljnoj vezi", zaključio je Borna.

Iako za sebe kaže da je mlad, vrijeme leti pa nas je zanimalo gdje se vidi za pet do deset godina.

"Za pet godina također se vidim na ATP listi, nadam se u top pet ili top tri igrača na svijetu. Za deset godina vidim se pri kraju karijere i onda kako uživam. Volio bih uzeti dvije godine pauze i malo putovati po svijetu. Želim ići na Tajland, u Kinu, gdje je sve zanimljivo i drugačija je kultura, no sad vidim jako malo od svih gradova koje posjećujem", priznao je Borna.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici