Robbie Williams najveća je živuća legenda britanske pop kulture. Pop i rock zvijezda, ali i glavni zabavljač u lokalnom pubu. Njegovi nastupi su nepredvidljivi i puni energije koje ovaj 45-godišnjak još uvijek ima na pretek. Njegova 30 godina duga karijera bila je divlja, ali ponekad i bolna javna vožnja. Sve o svojim ovisnostima, demonima i još koječemu, otkrio je našoj Ivani Nanut.

Galerija


Robbie Williams najveća je živuća legenda britanske pop kulture. Njegovi nastupi su nepredvidljivi i puni energije koje ovaj 45-godišnjak još uvijek ima na pretek. Njegova 30 godina duga karijera bila je divlja, ali ponekad i bolna javna vožnja. Sve o svojim ovisnostima, demonima i još koječemu, otkrio je našoj Ivani Nanut.

Vezani članci Robbie Williams Svjetska pop zvijezda u pauzi od turneja smišlja uspavanke za dvomjesečnog sinčića Robbie Williams Povratak slavnog pjevača kući iz karantene svima izmamio suze na oči: "Kakav prekrasan trenutak"

Robbie Williams je Ivani u ekskluzivnom intervjuu otkrio da ima neobičnu ovisnost – pokušava na internetu pronaći najgoru stvar koja je o njemu napisana i na taj način provjeriti jesu li njegove najgore misli o samome sebi istinite.

Iako je već 19 godina trijezan, ovaj slavni pjevač dugo se borio s pravim ovisnostima i demonima, a sir Elton John bio je taj koji ga je nagovorio na liječenje. Otvoreni i iskreni Robbie priznao je i kako bi ga se za progovaranje o borbi s mentalnim poremećajima i ovisnostima 1990-ih ocrnilo kao jadnika i bijednika sklonog kukanju, pa je sretan što je danas svijet mnogo otvoreniji i spremniji za razgovore o mentalnom zdravlju.

Robbie je otkrio i kako odgaja svoju sedmogodišnju kćer te što misli o društvenim mrežama, a što je sve ispričao našoj Ivani Nanut saznajte u našem videoprilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Nitko nije ni znao da čeka dijete: Glumica u 48. godini postala majka, vijest objavila na Instagramu