Najljepši bor

Inspiracija u zadnji tren: Evo što savjetuju domaći dizajneri!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izabrali smo dizajnere koji imaju potpuno različita modna promišljanja kako bi jelke bile što različitije. Tako smo dobili raskošno, bijelo i drvce skulpturu. Ako još niste okitili vašu božićnu jelku, stižu savjeti.

Za naše prvo božićno drvce s potpisom zadužen je dizajnerski duo Morana i Martina koje stoje iza brenda Boudoir. Njihovo se drvce ne razlikuje previše od onih koje dizajnerice okite u svojim domovima. A iz ovog raskošnog filma uskočili smo u minimalistički svijet Anamarije Brkić, koja je drvce izradila od kutija.

Pogledaj i ovo Lady GaGa (Foto: Getty Images) Znala je kako šokirati Prisjetimo se najluđih odjevnih kombinacija iz zlatnog doba Lady Gage, od mesne haljine do šešira od kose

Estradnjaci otkrili svoje najdraže poklone

Naše treće drvce, koje je svojevrsna klasika sa zaokretom, ponudio je modni duo Lana Puljić i Luka Grubišić. Nakit su napravili sami. Od pleksiglasa su, u različitim bojama, dali izraditi pahuljice, snjegoviće i, naravno, boriće. Stavili su ih na vrpce, a najbolje je to što sve te ukrase možete koristiti i kao ogrlice.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene