Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izabrali smo dizajnere koji imaju potpuno različita modna promišljanja kako bi jelke bile što različitije. Tako smo dobili raskošno, bijelo i drvce skulpturu. Ako još niste okitili vašu božićnu jelku, stižu savjeti.


Za naše prvo božićno drvce s potpisom zadužen je dizajnerski duo Morana i Martina koje stoje iza brenda Boudoir. Njihovo se drvce ne razlikuje previše od onih koje dizajnerice okite u svojim domovima. A iz ovog raskošnog filma uskočili smo u minimalistički svijet Anamarije Brkić, koja je drvce izradila od kutija.

Estradnjaci otkrili svoje najdraže poklone

Vezani članci Lizzo Svjetska senzacija koja i s viškom kilograma obožava golišava izdanja odjenula kreaciju našeg Juraja Zigmana Dragana Radošević Dragana Radošević: Od veze sa Šukerom i neugodnosti na reviji do karijere i velike ljubavi s poduzetnikom u Italiji

Naše treće drvce, koje je svojevrsna klasika sa zaokretom, ponudio je modni duo Lana Puljić i Luka Grubišić. Nakit su napravili sami. Od pleksiglasa su, u različitim bojama, dali izraditi pahuljice, snjegoviće i, naravno, boriće. Stavili su ih na vrpce, a najbolje je to što sve te ukrase možete koristiti i kao ogrlice.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook