Indira Levak priprema novu pjesmu, a svjetlo dana uskoro će ugledati i njezin album

Galerija


Premjerno imate priliku poslušati djelić nove pjesme Indire Forze. Prelijep krajolik otoka Paga poslužio je kao izvrsna kulisa za snimanje videospota, iako je "Paška Bura" i energičnu pjevačicu iznenadila.

Vezani članci Ivan Vranković Ive Samozatajni kantautor objavio novi album zamišljen kao akustična ljubavna priča potaknuta vlastitim iskustvima Nives Celzijus Nives u magičnom korzetu razlog razdora u žiriju? ''Tako mučki ući u intimni prostor mene i mog zamalo dečka!''

''Ja u životu nisam doživjela ovakvu buru ovo je bio kao naručeni specijalni efekt, ali je možda malo pretjerala - dakle buro nemoj se zafrkavati. Bilo je tu i galebova oni su isto dobili posebnu ulogu, tako da galebovi Paški hvala vam lijepa šta ste sudjelovali kao kulisa", rekla je Indira u svom stilu. 

Nakon lagane ljubavne pjesme "Dođi", Indira se odlučila za nešto bržu pjesmu, uz koju će se ovog ljeta neumorno plesati.

"Latino pjesma, onako fino - sad neću reći koje je ovo piće (koktel) ali fino ovo piće uzmete u ruku pustite ''Istinu i laž'' i lagano kukovima idete lijevo - desno. Prekrasna, plesna pjesma, ljetna uživancija, i što još reći o njoj - morate imati jednog zgodnog partnera uz nju"

'A već godinama, osim uspješnom glazbenom rijekom, plovi i onom ljubavnom. Suprug je preuzeo ulogu managera, a ona ističe da nikada nije bila sretnija.

"Mene je Bog nagradio, hvala Bogu da sam srela takvog čovjeka u svom životu i on je potpora, moja stijena, moja mirna luka, jednostavno funkcioniramo u svemu zajedno i sve volimo isto.", priča nam Indira. 

Jedina još neostvarena želja koju Indira ima je uloga majke.

"Pa nekako čovjek priželjkuje, a Bog određuje to je taj odgovor na to pitanje hehe"

Indirin album uskoro će ugledati svjetlo dana. Na njemu će se naći pjesme koje je dugi niz godina zapisivala u bilježnicu, a jedini strah je bio da se pjesmarica i njezina kuharica ne pomiješaju.

" Jednostavno sam se bojala da možda faširane šnicle ne završe u nekoj pjesmi pa sam si ovako rekla - pazi dobro na ovu kuharicu i pazi na pjesmaricu. Pjesmaricu je otkrio moj suprug kojemu sam neizmjerno zahvalna na ovome svijetu i koji je tu neku moju stidljivost razotkrio kada je u pitanju pisanje tekstova", kaže. 

Iako se čini kao snažna, vesela i uvijek nasmijana osoba, Indira priznaje da je u dubini duše zaista sramežljiva.

"Ja jesam onako jedna fajterica, žena zmaj, ali uistinu onako u dubini duše - tu stranu najbolje poznaje moj suprug, onako sam jedna emotivna žena koja nekako onako...ali to je lijepo - lijepo je pokazati i tu stranu zar ne", pita se jedna od naših najomiljenijih pjevačica. 

Kako je Indira svladala jaku buru te kako izgleda videospot pjesme s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu, imat ćete priliku vidjeti za desetak dana. 

A što nam je još ispričala, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.