U životu pjevačice Indire ništa ne ide bez pjesme i smijeha.

Galerija


Svi koji su prekjučer prolazili središtem Zagreba, imali su jedinstvenu priliku zapjevati s Indirom Levak.

Vezani članci Fani Čapalija - 2 Što to veže Fani Čapaliju, Giannu Apostolski i Natašu Bebić osim ljubavi prema rodnom Splitu? Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali

U životu ove pjevačice ništa ne ide bez pjesme i smijeha. Tako je bilo i u najobičnijoj šetnji gradom koja se pretvorila u pravi show. Indira je s tamburašima zapjevala slavonske evergreene, rasplesala prolaznike, pa čak i zaradila. A ondje se zatekao i naš Davor Garić.

Iza nje su čak 22 godine glazbene karijere, a najljepši kompliment koji može čuti zvuči ovako: "Hvala ti što si mi uljepšala dan!" "To je moja misija. Najljepše mi je kad mi ljudi prilaze na ulici i kažu ja pustim onu vašu pjesmu i odmah mi je ljepše", odmah na početku otkriva temperamentna Indira koja je takva bila i na Cvjetnom trgu.

"Tako smo se i našli. Ludnica kod nas na pozornici, stiže i ona sa svojom energijom i to je dobitna kombinacija za pravu feštu", otkriva Danijel Car iz benda Dyaco s kojim Indira potpisuje posljednju glazbenu suradnju pod nazivom "Pukni zoro".

"Moja ljubav s tamburicom je javna i divan mi je taj odmak od elektronike. Meni to leži i ja jednostavno osjećam tu glazbu."

Takvim pjesmama oduševljen je i njezin suprug, Miroslav Levak, za kojeg se udala 2014. godine.

"Mi pravimo i krevete, pa poslije moramo isprobati jesu li čvrsti. Sad radimo neke krevete za apartmane u Fažani i bit će to najčvršći krevetina svijetu. Dođite svi kod nas na ljetovanje", poručila je Indira na kraju te pritom komentirala privatno-poslovni odnos sa suprugom.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Zvijezdu filma ''Pirati s Kariba'' rijetki su prepoznali: Beogradom šeće pomalo zapušten, s kojom kilom viška i bradom